Informatie:

In het hoge Noorden van ons land vindt u prachtige Hollandse wijnen. Wijnen uit Nederland? Wijnen uit de provincie Groningen? Jazeker!

ej1

Wijnhandel Wijnschatten levert verschillende prachtige Groninger streekwijnen die verbouwd, gemaakt en gebotteld worden in de provincie Groningen. Deze prachtige wijnen komen van een kleinschalige wijngaard die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

ej4

Een mooie variëteit aan verschillende wijnen, van droge witte wijn, halfdroge witte wijn tot zoete witte wijn. En van krachtige rosé tot mousserende roséwijn komen hiervandaan. Ongelofelijk smaakvolle en prijswinnende wijnen zijn het gevolg van jarenlange inzet voor de wijnbouw in het Noorden van Nederland. Ontdek deze prachtige Groninger streekwijnen snel bij Wijnhandel Wijnschatten. U kunt uw eigen bestelling samenstellen met heerlijke exclusieve Groninger streekwijnen, of wellicht dat onze relatiegeschenken ook voor u interessant zijn: de Groninger streekwijnen in leuke geschenkverpakking! Alle wijnen en relatiegeschenken zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop: www.wijnschatten.nl

Contact:

ej3

 

Wijnhandel Wijnschatten

06-166 878 79

 

www.wijnschatten.nl

 

ej2

Wijnproeverijen voor particulieren en organisaties:

Wijnschatten organiseert meerdere keren per jaar wijnproeverijen op aanvraag. Op deze manier is het voor u en uw medeproevers mogelijk om naast het beleven van een gezellige avond, meer te weten te komen over wijn. Tijdens de proeverij proeven we uiteenlopende witte, rosé en rode wijnen. Wijnschatten organiseert wijnproeverijen als personeelsactiviteit, teambuildingsactiviteit, voor uw zakelijke relaties of voor familie, vrienden of kennissen op locatie bij u thuis of in het bedrijf.

U geeft simpelweg door om hoeveel deelnemers het gaat, en Wijnschatten verzorgt de gehele avond welke in het teken zal staan van het ruiken, proeven en beleven van verschillende heerlijke kwaliteitswijnen.

Geïnteresseerd geraakt? Klik dan snel op de link onder de “Contactgegevens” voor meer informatie.

Wijnschatten