Informatie:

Boer Geert hebben we niet

Heel het land zat aan de buis gekluisterd voor “Boer zoekt Vrouw”, de Nederlandse dating-reality-serie waar vrijgezelle boeren op zoek gaan naar een geliefde, die éne. Om mee te lachen en te huilen, of soms te mesten en te melken. Die éne, die past op de boerderij en in hun leven. Vooral boer Geert, die elke aflevering weer bijzonder maakte!

Je kunt wel een bezoek brengen aan de winkel van Boer Geert

Op zoek naar je eigen Geert?

Ieder seizoen komen er honderden aanmeldingen binnen voor de vrijgezelle boeren. Op deze manier een partner vinden is natuurlijk als een spelt in een hooiberg. Het kan ook op een andere manier. Wij hebben meerdere leuke en moderne boeren ingeschreven die op zoek zijn naar een leuke vrouw. Een aantal van deze leuke moderne boeren staan op onze website: https://www.40plusrelatie.nl/contactadvertenties/mannen/search?searchword=boer

 

 

Contact:

Een partner vinden is maatwerk

www.40plusrelatie.nl

Wij van 40PlusRelatie weten als geen ander dat relatiebemiddeling mensenwerk is en vooral maatwerk. Wie op zoek is naar een duurzame relatie heeft waarschijnlijk een bepaald type persoon voor ogen. De één zoekt bijvoorbeeld een hoog opgeleide partner die een actief leven leidt, slank is en aan sport doet, terwijl de ander een huiselijk type zoekt die van huisdieren en gezelligheid houdt. Zoveel mensen, zoveel wensen, dat geldt zeker voor de ideale levenspartner.

Door de juiste vragen te stellen weet de matchmaker wat jij echt belangrijk vindt. In het partnerprofiel wordt daardoor zoveel mogelijk vastgelegd. Dit alles en de eigen indruk van de matchmaker vormen de basis voor maatwerk in de zoektocht naar een levenspartner.

Kans op succes groot

Wij zijn het grootste relatiebureau in Nederland voor singles van 40 tot 80 jaar oud. Ben jij serieus op zoek naar een partner, uit onze praktijk blijkt dat, relatiebemiddeling de beste kansen biedt om binnen redelijke termijn een partner te vinden. De kans op succes is groot bij 40PlusRelatie.

Klaar voor een serieuze relatie!

40PlusRelatie