Informatie:

Breng de mooiste dag van uw leven door bij een van de sfeervolste locatie’s van Noord Nederland

Midden in de Groningse Natuur, in het prachtige Garnwerd vindt u het unieke, ruimtelijke maar vooral sfeervolle Garnwerd aan Zee! Een geweldige locatie welke zich leent voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Maar liefst 6 dagen per week kunt u hier uw jawoord geven! De locatie doet er alles voor om u een onvergetelijke trouwdag te bezorgen en uw gasten een orgineel geslaagd feest te geven. Garnwerd aan Zee staat bekend om haar gastvrijheid en vakmanschap en vandaar dat deze locatie ook erg geliefd is als trouwlocatie!

Contact:

Hunzeweg 38a
9893 PD Garnwerd
 
0594 628130
 
www.garnwerdaanzee.nl
 
‘De Goede Verwachting’ 
 
De prachtige tjalk van Garnwerd aan Zee. Het zeilend vrachtschip dat in 1902 is gebouwd op scheepswerf Briltil, is maar liefst 23 meter lang. Jaren voer het schip tussen Groningen, Bremen, Amsterdam en Stavoren. Nu ligt hij in volle glorie (na een volledige restauratie in 2013) afgemeerd aan de kade mooi te zijn en verwelkomt hij feestelijke zijn gasten aan boord.
 
Zo is het een unieke trouwlocatie, maar wordt er ook vaak voor de tjalk gekozen bij speciale feestelijke bijeenkomsten. Deze tjalk vormt een zeer bijzondere ambiance (absoluut gezien zijn rijke historie is dit een locatie die je eens moet beleven wil je echt Goningen ervaren). Ook vergaderingen en lezingen vinden vaak plaats in de tjalk, maar ook dan doet ‘De Goede Verwachting’ in dat geval zijn naam eer aan!

Garnwerd aan Zee