” ’t Achterhoes ” is een heerlijk vakantieadres in het mooie Westerwolde!

Stal Westerwolde vind je landelijk gelegen even buiten het dorp Vlagtwedde. Deze droomlocatie is de boerderij en paardenfokkerij van Gerben en Fabienne. Een buitengewone omgeving om eens een week of een weekendje te verblijven in een heerlijk, luxe, 2-persoons vakantie appartement op het platteland. ” ’t  Achterhoes ” zoals de naam al doet vermoeden, bevindt zich in het achterste gedeelte van de boerderij.

Bij aankomst zijn er altijd verse bloemen en als je zo rond mei boekt, prachtige pioenrozen die bij de buren speciaal gekweekt worden. 

Het appartement heeft een nette, lichte en frisse uitstraling, heeft fijn meubilair en is geheel voorzien van WIFI. De keuken is zeer ruim en heeft alle luxe apparaten om lekker en goed te kunnen koken. 

Bij goed weer is ook het mogelijk om buiten te ontbijten of te dineren in je eigen tuin op het terras met uitzicht over de landerijen. En heb je geen zin om te koken, er zijn diverse leuke restaurants in de buurt of je kan eten laten bezorgen.

Heerlijk slapen op een goede boxspring, welke ook uit elkaar kan, zodat je zelf kunt kiezen hoe jullie willen slapen.

Schoon sanitair, een heerlijke douche en ruim toilet.

Om gasten zo onbezorgd mogelijk te laten genieten met veel privacy, beschikt het vakantie appartement over haar eigen entree, prive buitenterras met tuin, eigen sanitair en eigen parkeerplaats.

Je paard mee op vakantie

Wil je een unieke paardenvakantie beleven? Ook dat is mogelijk bij Vakantie appartement Stal Westerwolde. Wist je dat naast de vele km’s fiets- en wandelroutes je ook te paard op ontdekkingsreis kunt in het veelzijdige Westerwolde? De vele zand- en bospaden nemen je mee door een afwisselend landschap en laten je optimaal genieten van dit geweldige gebied. Stal Westerwolde biedt de mogelijkheid om je paard mee te nemen tijdens je vakantie. Wil je begeleiding? Gerben is ORUN gediplomeerde instructeur!
 

Gerben en Fabienne

Burgemeester Buiskoolweg 34

9541 XM  Vlagtwedde

Gerben 06 26974674 of Fabienne 06 18281145

www.stalwesterwolde.nl

Poffert

In Friesland krijg je naar goed gebruik suikerbrood, maar in Westerwolde in ’t Achterhoes wordt je ontvangen met het typische Groninger streekproduct poffert. Van origine werd poffert gegeten als warme maaltijd of dessert door boeren die van het land kwamen nadat het werk was gedaan, tegenwoordig is het een delicatesse die je echt geproeft moet hebben.

Broez’n op de E-chopper in Westerwolde

Ook verhuren Gerben en Fabienne sinds 2021 E-choppers. Ze hebben zelf unieke routes uitgestippeld naar mooie culturele parels in de regio, maar ook diverse leuke arrangementen samengesteld, waar je bijvoorbeeld een Westerwolds streekproduct kunt proeven bij de boer of genieten van een culinaire break tijdens je E-chopper tour bij een bijzondere horecagelegenheid.

Westerwoldse highlights

Eigenlijk is de regio aan natuurschoon alleen al overweldigend indrukwekkend te noemen. Er zijn vele mooie wandel en fiets routes in Westerwolde en er is altijd wel een goed terras te vinden. Bij de buren van Stal Westerwolde Brouwerij Westerwolde kun je terecht voor een bierproeverij of bij Bio Boerderij Landleven in Onstwedde voor de kazen van Westerwolds Goud. Er zijn onwijs veel leuke bezienswaardigheden en uitjes in de buurt, denk bijvoorbeeld aan het eeuwenoude Klooster Ter Apel of aan Vestingstad Bourtange. 

Als het warm wordt is het strand van Westerwolde ” De Sellingerbeetse ” heerlijk verkoelend en bij regen zijn het theater Geert Teis of de leukste bioscoop van Nederland ” Smokey ” in Stadskanaal aangename alternatieven. Maar je kan ook even helemaal niets willen, ook dan is ’t Achterhoes een fantasische plek om even helemaal tot rust te komen!

Beleef de vier jaargetijden in Westerwolde 

Vergeet de Veluwe, beleef Westerwolde!

 

 

't Achterhoes van Stal Westerwolde