Informatie:

Een ideale vakantieplek voor mensen die van rust houden en van ruimte: van weidse Hollandse luchten boven het vlakke Groningse landschap.

haas18

Maak kennis met het Groningse wierdenlandschap. Kom genieten van de sfeer van het Hoogeland waar de herinnerinen aan vroegere tijden zichtbaar zijn in het land en de dorpen.

hs6

Het huis is een particuliere vakantiewoning voor 5 à 6 personen. Het is gelegen tussen de akkers en weilanden aan de lokale weg van Zeerijp naar Loppersum.

hs7

hs4

hs5

hs2

Zonder directe buren en met een grote afgesloten tuin met appelboomgaard biedt “de Haas” veel privacy. Het vrije uitzicht rondom biedt een schitterend zicht op het eindeloze Groninger land en de steeds veranderende luchten.

haas16

Contact:

logo

Groenelaan 2
9914 TG Zeerijp

06 27488632

www.vakantiewoningdehaas.nl

haas19

Het knusse sfeervolle boerderijtje uit 1890 is in 2012 geheel gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien. Het huisje heeft een ruime woonkamer met een confortabele bank en stoelen. Aansluitend een keuken met nieuwe apparatuur.

hs1

Beneden bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedstee. De douche en toilet bevinden zich op de begane grond. Het huis is centraal verwarmd. Er is een wasmachine aanwezig. Tevens is er internet en zijn er een tv en radio aanwezig.

hs3

haas11

De tuin heeft een terras voorzien van tuinmeubelen. In het schuurtje is voldoende ruimte voor de fietsen. In de boomgaard van een halve hectare kan eindeloos gespeeld worden, verstoppertje, appels zoeken in de herfst of reeën bekijken die regelmatig komen grazen.

haas20

header images

Vakantiehuis De Haas