Informatie:

Ruimte voor creativiteit en bewustwording

De Blauwe Boerderij is gelegen midden in het oude monumentale Blauwe Dorp, een uniek tuindorp in de stad Groningen, op loopafstand van de binnenstad van Groningen. De Blauwe Boerderij biedt ruimte voor activiteiten op het gebied van creativiteit en bewustwording. Hiervoor zijn verschillende ruimten te huur per dag of dagdeel.

Het pand leent zich uitstekend voor het geven van workshops, lezingen, trainingen, kunstzinnige projecten, bezinningsbijeenkomsten en het houden van recepties of vergaderingen die door deze locatie gelijk inspirerend zullen zijn! In overleg kunt u een biologisch lunch laten verzorgen of zelf bereiden in de aanwezige keuken. Het terras biedt ruimte (ook voor een groep) om plaats te nemen op het erf, een groene oase in dit stukje oude stad waar u een heerlijke koffie, biologische thee of huisgemaakte taart kunt bestellen.

 

Contact:

Ineke Bakker

Lindenhof 2

9713 NT  Groningen

06 33140433

www.blauweboerderij.nl

In de Atelierwinkel zijn kunstvoorwerpen en unieke handgemaakte producten te koop van creatieve noorderlingen. In het pand is een doorlopende expositie van schilderijen en kunst te bekijken.

Maatwerk is het uitgangspunt dat zorgt voor een inspirerende ervaring op deze unieke plek

U kunt meer informatie vinden op de website www.blauweboerderij.nl en via info@blauweboerderij.nl of via 06-33140433 contact opnemen met Ineke Bakker: beeldend kunstenares, auteur en eigenaresse van De Blauwe Boerderij.

 

De Blauwe Boerderij