Informatie:

Meerdaagse kanovakanties in eigen land!

Welke avonturier heeft er vroeger als kind niet van gedroomd: In de zomervakantie een kano in het water gooien, wat kampeerspullen mee, peddelen maar en wel zien waar je terecht komt!

Puur genieten!

Deze vakantiedroom is al weer een paar jaar in eigen land mogelijk, want bij de Waddenhoeve in Noordpolderzijl kun je een grote, licht varende, vakantiekano huren voor een avontuurlijke trektocht over de Groninger Maren.

Deze kronkelende maren zijn in vroeger tijd ontstaan, toen er nog geen bedijking was en de zee nog vrij spel had. Na de bedijking zijn deze vroegere wadgeulen in het landschap achtergebleven en werden ze druk bevaren door zogenaamde trekschuiten. Onderweg kom je nog steeds oude elementen uit de trekvaart tegen die herinneren aan die tijd.

Naast alleen maar de kano, kun je nog andere, diverse kampeerspulletjes huren. En je zou er voor kunnen kiezen om onderweg jouw eten klaar te maken op een gezellig kampvuurtje. Er zijn diverse routes uitgezet, waar een beginnende kanovaarder met redelijk gemak naar toe kan varen. Onderweg kampeer je op kleinschalige kanocampings aan het water.

 

 

 

Contact:

De Waddenhoeve

Middendijk 2

9988 TC  Noordpolderzijl

06 29377763

www.kano-avontuur.nl

De voorpret begint al thuis, want Iedere kanovaarder krijgt vooraf een kano-vakantie-instructie van de Waddenhoeve toegezonden. Daarmee kun jij je vooraf al zorgvuldig voorbereiden. Bij aankomst wordt er nog een korte praktijkinstructie gegeven en krijg je een routeboekje plus kaart mee voor onderweg.

Je maakt zelf uit hoe lang je wegblijft. Wordt het een weekendje kanoën, of meteen al een hele weekvakantie?

Wil je echt een onvergetelijk avontuur?

Ga dan voor het 14 daagse arrangement. Deze tocht zal je nog lang blijven heugen.

 

De Waddenhoeve