Informatie:

Uit in het Waddenland?
De kust heeft veel te bieden!

Voel jij je aangetrokken tot de kuststreek van Groningen en Friesland en wil je erop uit met collega’s, vrienden of familie, dan kan De Pierewaai je verder helpen. De meeste bedrijfsuitjes die bij De Pierewaai worden geboekt hebben als bestemming Schiermonnikoog of Ameland. Echter, bedenk dat ook aan de ‘binnenkant van de dijk’ in het zogenaamde terpen en wierdenland prachtige dagtochten gerealiseerd kunnen worden.Afbeeldingsresultaat voor de pierewaai

U kunt ook alleen een avondprogramma boeken. Er zijn meerdere mogelijkheden. De avondtocht naar Schiermonnikoog is al jaren lang het meest geboekte Pierewaai-uitje.  

Afbeeldingsresultaat voor de pierewaai

De Pierewaai is een liefhebber van het noorden; het land van de horizon, van terpen, wierden en dijken. Het land waar je de wolken al van verre aan ziet komen. Van het wad en de eilanden houdt De Pierewaai. Van leeglopende geulen en bloeiende kwelders. En van koffie drinken aan de voet van het ‘laatste’ duin. In dit prachtige decor organiseert De Pierewaai al meer dan 15 jaar verrassende dagtochten. De Pierewaai heeft geen eigen locaties, schepen, restaurants of ‘andere spullen’. Er wordt altijd gebruik gemaakt van diensten van andere ondernemers. We zijn daarom goed in staat om maatwerk te leveren en een zeer gevarieerd programma-aanbod te bieden.

Gerelateerde afbeelding

Contact:

 

Bram Adema

Dr. C. Hofstede de Grootkade 30
9718 KB Groningen

050 3601750

www.depierewaai.nl

Voor groepen van 5 tot 500 personen.

Uw wensen en budget zijn uitgangspunt.

Afbeeldingsresultaat voor de pierewaai

Afbeeldingsresultaat voor de pierewaai

De Pierewaai

Pin It on Pinterest