De Rietzoom

Informatie:

De Rietzoom is het watersportbedrijf aan het Zuidlaardermeer. Bij de Rietzoom is het goed vertoeven. ’s Zomers kunt u genieten van ons zonnige terras aan het water, de watersport, rust en weelde. Als het weer het niet toelaat om te genieten van het terras, dan kunt u in het café genieten van de oud bruine nostalgiek in het café. Ook aan de inwendige mens wordt ruimschoots tegemoet gekomen middels de bar en onze nette keuken. Er zijn regelmatig evenementen, groot en klein. Ook is het in het zalencentrum mogelijk uw eigen partijen te organiseren. Zelfs een uitgebreid buffet kan georganiseerd worden omdat we ook beschikken over een gezellige bistro.

Behalve voldoende horeca zijn er diverse mogelijkheden voor de waterliefhebber. De Rietzoom beschikt over een haven en we verhuren verschillende typen boten. Ook is er een ruime werkplaats waar onderhoud gepleegd kan worden. Ook voor de aan- en verkoop van boten bent u bij ons op het juiste adres.

Liever geen watersport, maar wel een natuurgenieter? Tijdens een goede wandel- of fietstocht kunt u genieten van een bakje koffie met gebak bij de Rietzoom. Wij zijn een stempelpunt van de VVV-fietsroute. Daarbij zijn wij gevestigd aan natuurgebied en strand Meerwijk, welke overloopt in de Kropswoldebuitenpolder (helemaal tot aan Haren/Groningen) aan de ene zijde. Aan de andere zijde heeft het Groninger landschap gebied Wolfsbarge in onderhoud. In Wolfsbarge is een mooie uitkijktoren, waarover een groot gedeelte van het Zuidlaardermeer te zien is.

 

 

 

 

 

 

Contact:

logo rietzoom met adres en witte lijn.jpg wordt weergegeven

Meerweg 60

9606 PP  Kropswolde

0598 322520

www.rietzoom.nl

Jachthaven

Bootverhuur

  • Stalen sloep -8 personen
  • Console boot -6 personen
  • Sloep  -6 personen
  • Motorboot -4 personen
  • Zeilboot -4 personen
  • Kano – 2 personen

Openingsuren

tijdens het hoogseizoen (van 27 juni tot 1 oktober)

  • Dagelijks vanaf 12.00uur

tijdens het laagseizoen

  • Vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 12.00uur

De Rietzoom

De Rietzoom
Meerweg 60
9606 PP  Kropswolde