Informatie:

Heerlijk ontspannen in Badhuis Waddenwellness!

bh3

In het beroemde Pieterburen vindt u naast hotel Waddenweelde het badhuis Waddenwellness. Het badhuis beschikt over diverse wellness faciliteiten: zwembad (+/-32 graden Celsius), Finse sauna en diverse schoonheidsbehandelingen kunt u hier genieten.

bh1

Hotelgasten mogen de hele week gebruikmaken van de faciliteiten van het badhuis. Als u geen hotelgast bent u ook van harte welkom, alleen dient u dan even van te voren te bellen voor de beschikbaarheid.

bh

Het badhuis is in Oosterse stijl ingericht en is sfeervol verlicht. Bij de receptie van hotel Waddenweelde (Hoofdstraat 84) kunt u de u gewenste behandelingen vooraf aanvragen zoals bijvoorbeeld een Hot Stone behandeling of een heerlijk ontspannende massage.

ww3

 

 

 

 

 

Contact:

Hoofdstraat 86
9968 AB Pieterburen

0595 528558
www.waddenweelde.nl

 ‘Kom in Oosterse sferen in het mooie Noorden…!’

ww6

Bij de receptie heeft u de mogelijkheid een badjas en badlaken te huren, maar u mag ook uw eigen badjas en badlaken meenemen. Het dragen van badslippers is verplicht net zoals badkleding. Behalve op vrijdagavond dan kunt u er voor kiezen om gekleed of ongekleed te gaan.

bh4

Wellness Avond voor dames

Op deze avond kunt u diverse korte behandelingen ondergaan en het is bijzonder gezellig. Super leuk om weg te geven als cadeau of leuk vriendinnenuitje! Informeer op de site van Waddenweelde naar de data!

ww7

 

Badhuis Waddenweelde