Informatie:

Natuurlijk Buiten-Yoga!

Yoga blijft groeien in populariteit; steeds meer sportscholen, werkgevers en scholen omarmen de voordelen van yoga en nemen het mee in hun aanbod. Yoga is er in veel verschillende soorten en maten; van rustige yin yoga waar je meer in stilte bent tot power en flow yoga waar je meer in beweging bent. Je kan yogalessen volgen in een studio, thuis via online programma’s, of in de natuur. Voor de beginnende beoefenaar is het aan te raden om een aantal verschillende lessen te volgen en te kijken wat het beste bij je past.

Hou je van de natuur en ben je graag buiten? Dan is yoga in de buitenlucht een absolute aanrader. Op Buiten-Yoga.nl vind je alle wekelijkse outdoor yogalessen in Nederland. Lekker met je voeten in het zand, de grassprietjes tussen je tenen of op het water op een Stand Up Paddle board. Door yoga in de natuur te beoefenen kan je nog beter gronden. Je voelt de wind door je haren, de zon op je huid en staat letterlijk met je voeten op de aarde.

Yoga in de buitenlucht leent zich erg goed voor het uitproberen van nieuwe yoga stijlen; alle lessen zijn namelijk los te volgen. Zo kan je in de zomermaanden rondom Groningen bijvoorbeeld lessen volgen in Haren bij het strandje Meerweg / Paterswoldsemeer of in Groningen stad in het Piccardthof park & Noorderplantsoen of in Onnen bij De YogaHoeve. Klik hier voor een actueel overzicht van alle lessen buiten-yogalessen in Groningen en omgeving.

 

Contact:

Heereweg 36-E

1901 ME  Castricum

020 3375279

www.buiten-yoga.nl

Ook tijdens een weekendje weg in eigen land vind je via de website van Buiten-Yoga eenvoudig een les die bij jou past. Je kan zoeken op locatie, datum of soort les die je wilt volgen. Yoga in de buitenlucht is veel relaxter dan in een yogastudio en echt het begin van een dagje uit. In een yogastudio is er vaak sprake van even een lesje tussen de bedrijven door pakken voor de ontspanning waar yoga in de buitenlucht omgeven door natuur je als vanzelf naar dat rustpunt van ontspanning brengt, zodat je meer in verbinding bent met jezelf én met anderen. Yoga in de buitenlucht is voor iedereen echt het begin of een heerlijke afsluiting van een mooie dag uit. Na de les is er veelal gelegenheid om nog even een kop koffie of thee te doen en rustig na te genieten met de andere deelnemers; waarmee het zomaar een hele mooie activiteit kan zijn om nieuwe contacten op te doen!

Je vindt alle yogalessen in de buitenlucht op www.buiten-yoga.nl

 

Buiten-Yoga