Informatie:

Pure Wellness met Hamamdoekengeluk!

Een paar jaar geleden werd ik verliefd op prachtig hamamdoeken (hydrofiel katoen) uit Babadag in Turkije. Die liefde wilde ik delen én dat maakt dat ik nu (een paar jaar later) een prachtig assortiment heb en heel Nederland door mag reizen om op fairs en beurzen mensen blij te maken.

Bij mij vind je

Badjassen, van dun geweven katoen maar ook van badstof. Lekker voor de winter. Voor vrouwen én mannen, die praktisch ingesteld      zijn en die comfort een must vinden.

Speciaal voor vrouwen met  maten 42  t/m 60 heb ik goed passende én bedekkende badjassen ontworpen die ik ook nog eens zelf maak.

Hamamdoeken, lichtgewicht handdoeken die ook heel goed als pareo, shawl, deken gebruikt kunnen worden. Multi functioneel textiel dus wat licht en compact is om mee te nemen, goed vocht opneemt én snel weer opdroogt, makkelijk even uit te spoelen is dus hygiënischer dan badlakens. Ideaal voor op vakantie, een dagje strand of naar de sauna, maar zeker ook in en om het huis.

 

 

Contact:

 

Ilona Horstra

06 14179323

www.hamamdoekengeluk.nl

Tuniekjes, een blend van bamboe en katoen, wat licht en vooral luchtig draagt. Leuk voor op het strand, maar met een sneaker of een stoere laars en een legging eronder, ook prima draagbaar in het dagelijks leven.

Kort samen gevat, bij hamamdoekengeluk vind je multi functioneel en goed zittend sauna/bad-textiel & home/beach-wear, van een prachtige kwaliteit katoen (gecombineerd met linnen en bamboe). Natuurlijke en eerlijke producten, gemaakt door volwassen (dus geen kinderen) die er eerlijk voor beloond worden.

Kom gezellig een keer langs op een beurs of fair als je meer info wilt of ga naar de website www.hamamdoekengeluk.nl.

 

 

Hamamdoekengeluk