Informatie:

U vindt in Groningen en Bennebroek Perfect Silhouette Injectables

Een toonaangevend fijnschalig instituut, welke weloverwogen louter werkt met wetenschappelijke onderzochte veilige behandelmethodes wanneer het gaat om cosmetisch resultaat zonder drastische ingrepen. Het instituut is toegelegd om tekenen van veroudering in het gezicht te verkleinen.

Waarom weloverwogen kiezen voor een behandeling bij Perfect Silhouette Injectables?

  •  Uiteraard is de arts BIG geregistreerd
  •  Een middel wordt pas gebruikt als een product ook echt wetenschappelijk is onderzocht. Er wordt louter gebruik gemaakt van afbreekbare injectables en fillers vanwege de langdurig bewezen veiligheid en effectiviteit. De meest gebruikte middelen zijn botuline toxine (Botox®, Dysport® en hyaluronzuur (Teosyal/Restylane®). Eerstgenoemde ontspant de onderliggende gezichtsspieren, terwijl hyaluronzuur (onder) de huid vult.
  • De prijzen zijn competitief, zonder dat er wordt ingeleverd op de kwaliteit van een behandeling met injectables en/of fillers;
  • U wordt voorzien, naast een vrijblijvend en kosteloos advies op het gebied van rimpelbehandelingen, het behandelen van migraine en/of overmatige transpiratie d.m.v. injectables en/of fillers, ook graag van advies over hoe u uw algemene huidconditie kunt verbeteren zodat uw huid gezond blijft en u er op een natuurlijke wijze stralend uit blijft zien.
  • In het kader van de efficiency beschikt u over één aanspreekpunt.

 

 

Contact:

Vestiging Groningen

Rivierenhof 50

9725 HB  Groningen

023 8200917

www.perfectsilhouette.nl

Vestiging Bennebroek

Rijksstraatweg 16

2121 AE  Bennebroek

023 8200917

www.perfectsilhouette.nl

U kunt 24-7 contact met opnemen met Perfect Silhouette Injectables door hier het contactformulier in te vullen. Zij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Heeft u een vraag? Dan kunt u dit vermelden in ons contactformulier.

Perfect Silhouette Injectables werkt o.a. met de volgende merken

Perfect Silhouette Injectables Groningen

Perfect Silhouette Injectables Bennebroek