Informatie:

Voor inspiratie en inzichten, ontspannen en opladen hoef je niet naar het buitenland te reizen.
Welness en welzijn vind je in het verstillende en natuurrijke Westerwolde. Daar is nog rust, ruimte en frisse lucht. Mariska verzorgt kleinschalige retraites op maat. Deelnemers krijgen een persoonlijk en passend programma waarbij natuur- en stiltebeleving, mindfullness, massage en meditatie centraal staan. Laat je verwennen in deze verwonderretraite waarin je weer thuis komt bij jezelf. Gun jezelf deze pure energizer voor lichaam en geest.    


Kijk voor verdere informatie over deze retraite op Poort naar Geluk.
Wil je meer diepgang of ben je toe aan een structurele verandering in je leven? Kies dan voor een intensieve Vitaliteitsweek met therapie, paranormaal consulten en massages.   

Het geheim van Westerwolde
Westerwolde ligt als een goed bewaard geheim in zuid-oost Groningen. Misschien denk je bij de provincie Groningen aan uitgestrekte akkerlanden. Dan zul je zeker verbaasd staan over de prachtige en gevarieerde natuur van Westerwolde met bos, heide en water.

Contact:

Mariska Jak

Lifecoach, Polyenergetisch therapeut, Trainer, Medium

Veentuinen 26

9551 BZ Sellingen-Westerwolde

06 17686837

www.poortnaargeluk.nl

Over Mariska

Mariska is polyenergetisch therapeut, coach en paranormaal begaafd. Ze dringt snel tot je door en slaat de spijker op zijn kop. Zij ondersteunt al jaren mensen bij levensvragen. Je voelt je direct gezien zoals je echt bent. Ze is authentiek, hooggevoelig en inspirerend. Ze maakt alles inzichtelijk, eenvoudig en lichter. Mariska geeft je het gevoel van een warm bad waarin je helemaal kunt ontspannen. Meer lezen over Mariska

Kennismaken
Je kunt kennismaken met Mariska via een belconsult van 15 minuten. Stel een levensvraag en je krijgt een zuiver antwoord. Dat geeft vertrouwen en stelt je gerust.
Bekijk de inhoud van haar zelfhelingshandboek ‘Geluk is een keuze, verlicht je leven door loslaten of beluister naar een fragment van haar meditatie CD’s die helpen bij loslaten en ontspannen.
E-mail: mariska@poortnaargeluk.nl of bel: 06 17 68 68 37 voor afstemming en advies.

 

Poort naar Geluk