Informatie:

Gangmaker Ewout van der Kolk maakt er een feestje van!

Op locatie in Groningen stad of in een door u gekozen locatie het is allemaal mogelijk! Leer barbecuetechnieken zoals het stoven, roken, roosteren en grillen van Ewout van der Kolk. De liefde voor het vak zat er bij hem al heel jong in. Tijdens zijn studie aan de Cas Spijkers Academie en ook al op jonge leeftijd deed hij veel ervaring en kennis op bij de betere culinaire restaurants in Drenthe: waaronder De Loohoeve in Schoonloo en Cour du Nord in Nooitgedacht!

Ook de gezelligheid!

Voor groepen vanaf 10 tot 25 personen bouwt Ewout er een smakelijk feestje van! Barbecueën is natuurlijk samen genieten, samen eten en samen doen!!! Ja u gaat zelf uw meester creatie maken met de Big Green Egg. Uiteraard onder de passionele leiding van Ewout van der Kolk die u graag introduceert in de geheimen van de Green Big Egg en u daarna er heerlijk gezamenlijk van laat smullen!

 

Contact:

 

gangmaker

Ewout van der Kolk

Hemmenweg 5

9454 PP  Ekehaar

06 81479950

www.gangmaker.nu

Alle seizoenen

Zelfs op een stal tussen de prachtige koeien lekker eten en buiten koken! Of bij u in de tuin van uw bedrijf. Met de Green Big Egg kan je zelfs hartje winter nog buiten barbecueën!!!

Thuis genieten met thuiskok Ewout dat kan ook!

Ewout komt graag bij u koken en de recensies zijn lovend!!! Zie https://www.gangmaker.nu/thuiskok/

Voor nu een heerlijk voorproefje van Ewout! Wat meer te zeggen dan: Bonne appétit met Ewout van der Kolk!!! Een echte keukenprins uit het Noorden!

Green Egg Workshop