Informatie:

Dit verzin je echt niet!!!

 

Zoek je een echte unieke gadget voor je vakantie of om cadeau te geven? Dan is www.ditverzinjeniet.nl een absolute aanrader met een super ruim & echt origineel assortiment als het gaat om vakantiegadgets! Heerlijk makkelijk bestellen via het internet en je kan het zelfs laten bezorgen op je vakantieadres. Van super leuke badlakens tot unieke wannahaves zoals deze zomer bijvoorbeeld de barbecue koffer!

Je vindt op de website van Ditverzinjeniet ook de gaafste gadgets voor in je keuken. Wat te denken van deze super schattige aardbeihartjes maker: hoe leuk voor in je cocktail of zomersalade.

De zomerhit Mystical Fire!

Mystical Fire tovert de mooiste kleuren in je kampvuur en vooral kinderen vinden dit helemaal geweldig!

 

Contact:

 

Vragen? We helpen je graag.

Bel naar 085 303 27 66 (ma t/m vr 9.00 – 17.00)

www.ditverzinjeniet.nl

Naast grappige en leuke gadgets vind je bij Ditverzinjeniet ook de meest handige en praktische artikelen zoals bijvoorbeeld de Kikkerland Smartphonehouder voor op de fiets.

Snel & Veilig

Snel en veilig bestellen doe je bij Ditverzinjeniet. De webwinkel is zo ontworpen dat je binnen no-time het juiste cadeau kunt vinden, of het nou voor je vader, zus of de oom van je buurvrouw is. De bezorging is al even snel: bestel en betaal je op werkdagen voor 22:45 uur, dan wordt het pakketje nog dezelfde dag verzonden!

Ditverzinjeniet

Pin It on Pinterest