Gaat jouw hond mee op vakantie, breng je jouw kat naar een pension of blijven jullie dit jaar lekker thuis? Waar jouw huisdier deze zomer ook doorbrengt, het is belangrijk om jouw hond of kat te beschermen tegen vlooien, teken en wormen. 

Zeker in de zomermaanden is de kans op parasieten nog groter! En je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw dier vlooien, een nare tekenbeet of een ernstige wormenbesmetting oploopt. Gelukkig is er PetBox; een alles-in-1 oplossing tegen deze vervelende parasieten.

PetBox: Tot 3 maanden bescherming tegen vlooien, teken en wormen

PetBox is er in verschillende varianten voor honden en katten, afgestemd op het gewicht. Het bevat pipetjes tegen vlooien & teken om 1 keer per maand toe te dienen en tabletten om 1 keer per kwartaal te ontwormen. Met 1 PetBox is jouw huisdier tot 3 maanden beschermd. Dus ga je op reis? Vergeet PetBox dan niet mee te nemen! PetBox koop je bij een (online) dierenwinkel.

 

PetBox@Home: het hele jaar door beschermd! 

Vaak wordt een behandeling tegen vlooien, teken en wormen vergeten. Daardoor is je huisdier niet beschermd en is de kans groter dat ‘ie deze parasieten oploopt. Om nooit meer een behandeling over te slaan, is er nu PetBox@Home. Dit is de PetBox in een abonnementsvorm. Daarmee hoef je zelf niet meer bij te houden wanneer je je hond of kat moet behandelen. Je krijgt het thuisbezorgd, op het moment dat jouw huisdier het nodig heeft. Zo houd jij je huisdier het hele jaar door beschermd en houd jij tijd over voor andere leuke dingen! PetBox@Home is er al vanaf €4,95 per maand en je sluit het eenvoudig online af. Meer info? Check: www.petbox.nl/athome. 

 

Meld je nu aan & ontvang de 1e maand gratis! 

Ben je benieuwd naar PetBox@Home? Probeer het eens! Meld je aan via www.petbox.nl/athome en vul bij de laatste stap deze actiecode in: PB1898NN. Hiermee ontvang je de 1e maand gratis

 

Emax Nederland BV

Pin It on Pinterest