Informatie:

Op stap met de familie, u kent het vast wel. Mama of een tas die achterin de auto, die per se in het midden moet zitten, omdat Thom en Frank anders achterin de auto zitten te klieren. Oma zit naasts paps als bijrijder in de auto. Niemand doet het oma aan om achterin te zitten tussen de klierende Thom en Frank. Tja, en daarnaast is oma vaak net wat fragiler. Waardoor de achterbank, tussen de jengelende kinderen, niet de geprefereerde plek voor haar is.

Dit is waarschijnlijk de samenstelling waarin half Nederland de auto in stapt tijdens de zomermaanden. Een samenstelling die vaak garant staat voor de gezelligste ritjes. Pa moet zich focussen op de weg, wordt afgeleid door oma die al een langere tijd over hetzelfde onderwerp praat. En mama zit nog steeds achterin de auto, de politieagent, ondertussen zitten trekken Thom en Frank elkaars haar uit het hoofd op het moment dat mam even naar voren bukt om de airco even aan te zetten.

Deze samenstelling, dit ritje, zal vrijwel iedere ouder wel in kunnen inbeelden. Echter is er 1 verschil… De ene moeder pakt het net wat slimmer aan als de ander.

De manier om kinderen dan even stil te krijgen is om ze even uw telefoon te lenen zodat ze even kunnen ‘’Snapchatten’’ of een ander spelletje te spelen. Daarnaast gebruiken andere moeders snoep als tool. Hartstikke lekker, kinderen even stil, hun momentje van geluk… en ander half uur later zijn ze nog 3 keer drukker. Ze hebben namelijk wat suiker binnen gekregen.

Contact:

Van Vliet The Candy Company

P.O.Box 178
2400 AD Alphen aan den Rijn
The Netherlands

Tel: +31 (0) 172-42 42 00

www.debron.nl

De moderne moeder weet hier wel raad mee, die zorgt voor ‘’bewuste’’ snoepjes van De Bron Lifestyle Candy om de kids tevreden te houden. De Bron is een merk met meer dan 30 soorten snoep, waarvan vrijwel alle producten suikervrij zijn, en zo niet, is het vegetarisch of veganistisch. De kinderen genieten op de achterbank, zonder dat de kids akelig druk worden, vaders die niet zeurt over de glazuurlaag bij de kinderen die beschermt moet worden. En al zal een bepaalde soort wat suiker bevatten, dan is het snoepje vaak plantaardig, waardoor u ook een steentje bijdraagt aan de natuur en uw medemens. U heeft nooit zo’n plezant ritje gehad.

De Bron is verkrijgbaar bij de betere supermarkten en winkels!

 

 

 

 

De Bron

Pin It on Pinterest