Lekker koel de zomer in, dat is wat iedere hond verdiend!

Wist je dat honden niet kunnen zweten? Vandaar dat ze het echt kunnen waarderen en het ook nodig hebben als het warm wordt om verkoeling te krijgen. VerenaDierenartikelen.nl voorziet in de behoefte om jouw hond ook lekker verkoeld te kunnen laten genieten van de zomerwarmte met een ruim assortiment.

Voor in de tuin of op de camping of bij je vakantiehuis een fantastisch honden zwembad

Elke hond droomt van een eigen zwembad. Tijdens de warme zomerdagen kan je hond last krijgen van de warmte en zo oververhit raken met alle gevolgen van dien. Dit zwembad kan er voor zorgen dat je hond snel afkoelt. Met de pootjes er in of je hond overgieten met het water.Het zwembad is ook makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping. Deze is op te vouwen tot een klein pakket en wordt geleverd in een handige doos. Doordat de wanden en de bodem niet opgeblazen hoeft te worden is het risico op lekkage zeer gering. Maar wil jij je hond totaal beschermen tegen de zon en lekker verwennen kies dan voor het exclusieve honden koelpakket!

Lekker uitrusten op een verkoelde mat

Deze koelmat is voorzien van een gel die reageert op druk, hierdoor word de mat geactiveerd en word deze koel. Dus werkt pas zodra je huisdier er op gaat liggen. Je hoeft de koelmat niet eerst voor te koelen, deze kan direct gebruikt worden! De gekoelde mat kun je plaatsen in bijvoorbeeld de mand, bench, op een kleed of gewoon op de grond. Ook handig voor in de auto en om altijd bij je te hebben en zeker als je hond mee op vakantie mag.

Verkoelende Honden Bandana

Bandana voor honden. Zeer leuke en trendy hondenbandana`s in 5 grappige designs met verkoelende functie. Zo blijft jouw hond tijdens een wandeling in de zomer fijn koel.

Zorg er so wie so voor dat je hond altijd vers water heeft!

Ga je lang van huis en laat je je hond lang alleen thuis dan is een drinkfontein bijzonder handig. Met deze fontein zorg je er voor dat je hond schoon gefilterd water krijgt. De fontein heeft een reservoir van maar liefst 2 liter, zodat jij weet dat je hond water genoeg krijgt als jij er niet bent.

Ga je met de auto op vakantie en gaat je hond mee is deze portable voer- en waterbidon erg handig voor onderweg. Aan de achterkant is een afneembare voer-/ drinkbak aanwezig. De bidon heeft een totale inhoud van 500 mL en is waterdicht gescheiden in 2 compartinenten, zodat het mogelijk is om zowel hondenvoer als water mee te nemen.

 

Ga je lang wandelen of fietsen met je hond dan is deze lichtgewicht opvouwbare waterdrinkbak echt een uitkomst, De opvouwbare waterdrinkbak is verkrijgbaar in drie vrolijke kleuren.

VERENADIERENARTIKELEN.NL – DÉ ONLINE DIERENWINKEL VOOR DIERENBENODIGDHEDEN