Informatie:

Wist u dat er gemiddeld om de 11 minuten een inbraak plaatsvindt in Nederland? Ook blijkt dat inbrekers vooral actief zijn in de donkere maanden rond de jaarwisseling èn tijdens de vakantiemaanden van juni t/m augustus.

Dus ook uw woning is mogelijk een eenvoudig doelwit voor het inbrekersgilde als u op vakantie bent of een dagje uit. En bij een huis dat niet goed beveiligd is, dringt een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnen.

Als expert in woningbeveiliging geeft Feenstra Beveiliging u graag een aantal tips om inbrekers buiten de deur te houden

  • Tip 1: Gebruik hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk

Hiermee neemt de kans op inbraak met 90% af! Het kost de inbreker namelijk wel 3 minuten langer om binnen te komen.

  • Tip 2: Snoei op tijd

Snoei tijdig uw struiken, zodat insluipers zich hier niet achter kunnen verschuilen.

  • Tip 3: Maak gebruik van een tijdschakelklok

Laat als u afwezig bent met een tijdschakelklok de verlichting in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer aan- en uitgaan op de voor u gebruikelijke tijden.

  • Tip 4: Berg waardevolle spullen verstandig op

Leg waardevolle spullen, zoals tablets, laptops, e.d. niet in het zicht. Berg ze goed op. Geld, zeer belangrijke papieren of sieraden kunt u beter niet thuis laten of in een kluis doen.

  • Tip 5: Laat buren een oogje in het zeil houden

Vraag uw buren om de post op te bergen, hun auto op uw oprit te parkeren en de planten te verzorgen.

  • Tip 6: Benadruk uw afwezigheid niet

Laat uw woning er tijdens uw afwezigheid toch bewoond uitzien. Leg bijvoorbeeld een tijdschrift achteloos op tafel, zet wat kopjes en glazen neer of een achteloos geopende koektrommel. En als uw buren toch al uw planten en/of huisdieren verzorgen, vraag hen dan ook deze ‘compositie’ regelmatig te veranderen.

  • Tip 7: Pak de caravan niet in op de oprit

Inbrekers maken vaak een rondje door de wijk om nieuwe inbreekprojecten uit te zoeken. Gaat u dus een caravan inladen, doe dit dat niet op uw oprit, maar op een parkeerplaats dichtbij huis.

  • Tip 8: Inbrekers schuwen een alarmsysteem

Terwijl in o.a. Frankrijk en Amerika alarmsystemen zijn ingeburgerd, is dat in Nederland niet zo. Dit terwijl een elektronisch beveiligingssysteem zorgt dat een inbreker niet rustig zijn werk kan doen en daarom liever een huisje verder gaat. Een alarmsysteem maakt een woning dus een stuk onaantrekkelijker voor inbrekers. En wist u dat steeds meer verzekeraars een alarmsysteem als eis stellen bij bijzondere bezittingen of hoge inboedelwaarde?

Contact:

Feenstra. Beveiligingsexpert van Nederland

Sinds de oprichting van Feenstra in 1947 in het Friese Sneek, toen het één van de eerste bedrijven in Nederland was die verwarmingsketels installeerden die op gas werkten, is het bedrijf altijd met zijn tijd meegegaan.

Vandaag de dag is Feenstra een moderne en onafhankelijke allround energie service provider op het gebied van verwarming, ventilatie, beveiliging, isolatie en zon. Het is het vakmanschap dat Feenstra onderscheidt in de markt en ze is dan ook trots op hun ruim 800 gecertificeerde adviseurs en vakmannen.

Sinds 1986 installeert en onderhoudt Feenstra ook complete camera- en alarmsystemen voor woningen en bedrijven. U kunt bij hen terecht voor uiteenlopende beveiligingspakketten. Hun moderne alarmsystemen zijn bedraad of draadloos en beschikbaar met of zonder beveiligingscamera’s. U kunt een beveiligingssysteem kopen of huren en uitbreiden met alle componenten die u noodzakelijk acht. Daarbij heeft Feenstra een eigen gecertificeerde bemande meldkamer.

Zo maakt u uw eigen beveiligingssysteem op maat.

Kijk voor meer informatie op www.feenstra.com/huisbeveiliging/alarmsysteem/

Feenstra Groningen

Feenstra Drachten

Feenstra Lelystad

Feenstra Heerhugowaard

Feenstra Amsterdam

Feenstra Enschede

Feenstra Apeldoorn

Feenstra Duiven

Feenstra Tiel

Feenstra Capelle aan den IJssel

Feenstra Roosendaal

Feenstra Tilburg

Feenstra Eindhoven

Feenstra Venray

Pin It on Pinterest