Wijkopencaravans.nl is het beste adres van het Noorden om zorgenloos jouw caravan veilig te verkopen! 

Ben jij op zoek naar een veilig en vertrouwd adres in je regio om je caravan te verkopen? Dan ben je bij Wijkopencaravans.nl uit het Groningse Zuidbroek aan het juiste adres. Het RDW-erkende Wijkopencaravans.nl heeft jarenlang ervaring met het inkopen van caravans in heel Noord-Nederland van caravan eigenaren.

 

Woon je in Drenthe, Friesland, Overijssel of in de provincie Groningen? Dan komen zij gratis en vrijblijvend bij je langs voor een inspectie en waardebepaling van de caravan. Indien gewenst, is een afspraak op (zeer) korte termijn ook mogelijk. Staat je caravan op de camping of in de stalling? Geen moeite, op elke gewenste locatie in het Noorden kan een afspraak gemaakt worden.

Alle merken, types en bouwjaren zijn welkom

Het maakt niet uit welk soort caravan jij wilt aanbieden, alle soorten caravans zijn welkom. Heeft de caravan een mankement? Geen probleem! Ook caravans met schade zijn van harte welkom.

Weg der Verenigde Naties 6

9636 HW  Zuidbroek

050 2115684

06 34272744

www.wijkopencaravans.nl

Vraag vandaag direct nog de prijs van je caravan aan

Klik op de foto van de caravan hierboven en vul vrijblijvend het formulier in. Vervolgens ontvang jij binnen 48 uur een bod op je caravan. Ben je akkoord met het bod? Dan komt Wijkopencaravans.nl de caravan ophalen en ontvang je direct geld en een RDW-vrijwaring.

Ballonvaart

Verkoop jij je oude caravan aan Wijkopencaravans.nl, dan maak je bovendien ook nog eens kans op een fenomenale ballonvaart voor twee personen!

Betrokken bij het Noorden

Wijverkopencaravans.nl kan je jaarlijks ook vinden als deelnemer in Assen van de grootste caravan en camperbeurs van Noord-Nederland. Je bent van harte welkom om een lekker kopje koffie te drinken bij de stand. Voor beursdata zie www.campercaravanwereld.nl. Daarnaast is het bedrijf met trots sponsor van Voetbalvereniging Zuidbroek Noordbroek Combinatie.

 

 

Wijkopencaravans.nl