Informatie:

Heerlijk onthaasten doet u in Drenthe!

Boek vandaag nog dit heerlijke wellness arrangement van Hotel De Koekoekshof met entree tot het Wellnessplein van Vitalia Beauty & Wellness. Een uniek wellness plein in Drentse stijl voor mannen en vrouwen.

In het Wellness plein kunt u genieten van een stroomsauna, een Kelo sauna, een zoutsteen sauna, dompelbad, voetenbad, hammam en kleiritueel ruimte en mooie relaxruimte met zelfbedieningsbar. Met als hoogtepunt een uniek dakterras met buitendouche waar het subliem relaxen is met adembenemend uitzicht over Westerbork.

Juist de combinatie van de heerlijke schone Drentse lucht en de exclusieve huidverzorgingsproducten van Medex zullen u doen laten verrassen! Vitalia biedt diverse gezichtsbehandelingen afgestemd op uw huidtype. Daarnaast verzorgen zij ook lichaamsbehandelingen in de vorm van massages, lichaamspeeling en pakkingen met hun eigen specifieke werking.

Dit heerlijke onthaast arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst in het hotel met een glaasje bubbels
  • 1 overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Toegang tot het Wellnessplein bij Vitalia Beauty & Wellness voor 3 uur gedurende de openingstijden (graag bij het reserveren de voorkeur voor dag en tijd aangeven)
  • Onbeperkt koffie, thee, vruchtensappen en (vitamine)water tijdens entree Wellnessplein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Hoofdstraat 1

9442 PA  ELP

0593 346279

www.koekoekshof.nl

Niets wordt nagelaten om uw Drents onthaast arrangement tot een succes te maken

U gaat heerlijk overnachten in hotel De Koekoekshof. Het team verwelkomt u graag met bubbels in hun gezellige familiehotel gelegen in het pittoreske Drentse esdorpje Elp. Door de unieke ambiance en echte Drentse gastvrijheid voelt u zich hier onmiddellijk thuis. Uiteraard geniet u een heerlijk ontbijt en kunt u er voor kiezen om te dineren in het eigen restaurant van het hotel. Kijk ook eens naar de andere leuke arrangementen van De Koekoekshof!

Omgeving

Elp ligt werkelijk in het hartje van Drenthe. Een lief landelijk echt Drents esdorpje omgeven door Drentse natuur. Westerbork, Beilen, Hoogeveen en Assen vindt u nabij en ook diverse bijzondere bezienswaardigheden en leuke uitjes vindt u op korte afstand van het hotel.

Diverse mooie fiets- en wandelpaden lopen langs het hotel, zodat u direct de Drentse natuur in kunt stappen. U sluit zo aan op het fietsknooppunten-netwerk, maar het hotel heeft ook mooie routes voor u klaarliggen. Hotel de Koekoekshof verhuurt ook fietsen zodat u optimaal van het Drentse landschap kan genieten!

 

 

 

 

 

 

De Koekoekshof

Pin It on Pinterest