Informatie:

De Dutchtub Original van Nederlands design-label Weltevree biedt de mogelijkheid om je omgeving op een nieuwe manier te ervaren!

Het is een mobiel en houtgestookt buitenbad: door wat hout te verzamelen, een vuurtje te stoken en de tub te vullen met water kun je overal genieten van een warm bad. Met buiten baden kun je een plek beleven op een nieuwe manier: je gaat op avontuur in je eigen achtertuin of creëert comfort in de middle of nowhere.

Dit prijswinnende en iconische designproduct, ontworpen door Floris Schoonderbeek, laat je ontspannen en werkt verrassend eenvoudig: het buitenbad maakt alleen gebruik van natuurlijke circulatie. Stook een vuurtje in de spiraal, vul de tub met water en het water zal zich vanzelf verwarmen doordat het vanzelf door de spiraal gaat stromen.

 

 

 

Contact:

Oliemolenhof 110

3812 PB  Amersfoort

033 2037037

www.weltevree.eu

De Dutchtub Original is een echte eyecatcher, duurzaam en zeer onderhoudsarm. Met zijn lichte gewicht van maar 75 kilo en slimme en sterke constructie, is de hottub makkelijk te verplaatsen en kun je overal genieten van een buitenbad. De Dutchtub biedt ruimte aan vier personen en is zeer comfortabel door de ergonomische bolvormige bodem.

Al meer dan 15 jaar is de Dutchtub Original een internationaal succes; een Nederlands design in knallende oranje kleur of verkrijgbaar in vier andere kleurvariaties. Iedere tub is origineel, handgemaakt in Nederland en voorzien van een uniek nummer. Inmiddels zijn er over de hele wereld al meer dan 1000 exemplaren verkocht en twee variaties gemaakt op de Original; de Dutchtub Wood met duurzame, houten buitenkant en Dutchtub Loveseat, speciaal voor kleinere omgevingen die plaats biedt aan 2 personen.

Nieuwsgierig geworden naar de Dutchtub? Hij is verkrijgbaar in de webshop van Weltevree of voor een dagje te ervaren op meerdere plekken in Nederland.

 

Weltevree

Pin It on Pinterest