Informatie:

BAKKES daar wordt een man nou echt heel blij van!

Bij Bakkes de Barbershop van het Noorden bent u uiteraard welkom om u baard te laten trimmen of uw haar te laten knippen (klassiek en trendy). Maar wat dacht u van speciale wellness behandelingen alleen voor mannen! Zie hieronder enkele fantastische mogelijkheden!

– CLASSIC SHAVE –

Geen tijd gehad om te scheren? Geen probleem. Uw baard wordt voor u geschoren in 1 passage met de shavette. Een shavette is een kappersmes met een verwisselbaar mesje. Er wordt geschoren volgens de Nederlandse traditie met de baardgroeirichting mee en afwisselend worden koude en warme handdoeken gebruikt. Op deze manier ervaart u heerlijke comfort en krijgt u een super relaxed gevoel.

– ITALIAN STRAIGHT RAZOR SHAVE –

Elke man verdient de beste shave ever! Dat is waarom Bakkes in 2017 afreisde naar Zuid Italie en in het middeleeuwse stadje Bovino (Puglia) een speciale training volgde bij de bijzondere familie Scapicchio (5th generation barbers!).

De Italian Shave is 50 minuten van pure wellness genieten. Er wordt geschoren met een klassiek scheermes. U wordt perfect geschoren in 2 aparte passages. Uiteraard wordt er louter geschoren met de beste Italiaanse scheerproducten. Afwisselend worden er warme en koude kompressen gebruikt voor scheercomfort en totale ontspanning.

– WELLNESS GEZICHTSBEHANDELING-

Deze schoonheidsbehandeling is de extra luxe versie. Naast het scheren, ontvangt u een geweldige gezichtsbehandeling met luxe mannen cosmetica van het DRENTSE cosmeticahuis Medex. 

Voor het scheren wordt uw huid schoongemaakt met een milde lotion. Daarna wordt er gestart met het scheren of trimmen. Vervolgens krijgt u een gel masker: welke uw celstofwisseling stimuleert en uw huid laat verzachten. Na 15 minuten mag het masker eraf en krijgt u een speciale aftershave balsem en een beschermende dagcreme om de poriën van uw huid goed te beschermen. Tot besluit krijgt een heerlijk geurtje op. Er wordt alleen gebruik gemaakt van Medex for Men cosmetica producten tijdens deze behandeling. Na uw Wellness Gezichtsbehandeling zult u zich fantastisch voelen en wellicht ook wel een beetje Drents;-)

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Hoofdstraat 85

7811 EH  Emmen

0591 562720

www.bakkes.nu

Openingstijden

Altijd even eerst een afspraak maken dat kan via het internet of even bellen!

– HOT-OIL BAARDVERZORGING –

Deze schoonheidsbehandeling is een geweldige uitbreiding op een normale Baardtrim & Contourshave. Uw baard wordt behandeld met speciale hot-oil producten en warme kompressen. Na een korte inwerktijd wordt uw gezichtshuid ‘onder de baard’ behandelt met een verzachtende balsem gevolgd door een verkoelend kompres. Tot besluit krijgt een heerlijke eau de toilette. U zult fantastisch ruiken en uw baard voelde nog nooit eerder zo zacht!

– VADER & ZOON SHAVE –

Een unieke en onvergetelijke beleving voor vader en zoon

Vader en zoon beleven een echte klassiek shave in een echte barbershop (Classic Shave of Italian Shave). Er wordt gebruikt gemaakt van klassieke scheermessen en warme handdoeken. Het is niet belangrijk of uw zoon nog nauwlijks een baard heeft. Het gaat namelijk om de unieke beleving samen naar een goede en echte barbershop te gaan. U krijgt tijdens de behandeling van de barbier zelf handige tips voor het scheren thuis. Belangrijk, vergeet niet uw camera mee te brengen 😉

LET OP BAKKES IS ER ECHT ALLEEN VOOR MANNEN!!! Maar dames mogen uiteraard hun geliefde man een heerlijke wellness behandeling cadeau geven! Ga naar www.bakkes.nu/cadeaubon!

BAKKES

Pin It on Pinterest