Informatie:

De Drentse hoofdstad Assen is een uniek nieuw wellness center rijker!

LOFF Assen is het eerste Noorderlijke wellness center, waar je naast een uitgebreide reeks natuurlijke beauty- en wellness behandelingen ook gebruik kunt maken van floatrooms.

Persoonlijk

Doordat LOFF Assen doelbewust heeft gekozen voor een kleinschalige en full service opzet wordt jouw persoonlijke aandacht gegarandeerd. Direct bij binnenkomst ervaar je een relaxte atmosfeer en is het gelijk lekker ontspannen en genieten van alle luxe. Ook zal je er niet teveel mensen tegen komen, gezien er tot 30 mensen tegelijkertijd gebruik kunnen maken van een wellness arrangement.

Zeer divers & vernieuwend wellness aanbod

Naast de populaire floatrooms, massage– en beauty behandelingen, heeft LOFF Assen ook een Finse buitensauna, zoutsauna, stoomcabine, infrarood cabine voor 2 personen met ergodynamische stoelen, voetbad, een hamamruimte, een open-air douche en een zonnige tuin met luxe ligbedjes en zitjes.

Iedereen is van harte welkom

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij LOFF Assen genieten van een wellness arrangement. En speciaal voor zwangere vrouwen is er een heel bijzonder floaten- en zwangerschap arrangement.

 

Contact:

Griekenlandlaan 26

9403 DZ  Assen

0592 481292

www.loff-wellness.nl

www.loff-the-store.nl

Openingstijden

maandag t/m zaterdag: 10.00 – 22.00 uur
zondag: 10.00 – 20.00 uur

Gezond, lekker en biologisch

Loff laat haar gasten graag genieten en juist daarom is er gekozen voor een keuken met verse, biologische en zoveel mogelijk gluten/lactose/suikervrije gerechten. Verantwoord en gezond, maar wel héél erg lekker!

Yoga

Iedere maand worden er speciale One Day Retreats georganiseerd op gebied van detox, yoga en meditatie. Ook is het mogelijk om wekelijks diverse yogalessen te volgen in kleine groepen.

LOFF Assen is een genot voor elke wellness- en luxelover

LOFF Assen is absoluut de nieuwste highlight van het Noorden als het gaat om wellness. De recensies & reviews zijn echt super lovend. Naast de diverse wellness arrangementen, is het ook mogelijk om voor jouw privégroep LOFF Assen te huren. Wil je er een heerlijk weekend van maken en verblijven in het mooie Drenthe? Dan zijn er diverse leuke hotels, vakantiehuisjes of B&B’s in de directe nabijheid te vinden!

 

LOFF Wellness Assen

Pin It on Pinterest