Informatie:

Voordelige botox behandelingen in Noord Nederland  

 

U heeft er altijd al jonger en frisser uit willen zien en u wilt er niet te veel geld aan uitgeven en te hoeven reizen? Het liefst wilt u waarschijnlijk dat mensen vinden dat u er uitgerust uitziet zonder dat dit onnatuurlijk overkomt. Een behandeling met onze fillers en botulines biedt dan uitkomst.

Wij gebruiken alleen fillers op basis van hyaluronzuur van topmerken. Hyaluronzuur is een lichaamseigen product en is in die volstrekt veilig. De filler wordt door het lichaam goed verdragen. Omdat het om lichaamseigen stoffen gaat zien we geen geen complicaties zoals allergieën of afstoting. Veiligheid is du gegarandeerd.  

Wij werken alleen met gecertificeerde topproducten. Zo werken wij met fillers van Belotero en Stylage. Met deze fillers oogt u in een ommekeer weer jaren jonger en ziet u er frisser en minder vermoeid uit. Met onze injectables maken we uw huid gladder en behandelen we diepe rimpels. Zo krijgt uw gezicht meer volume.

Neuslippenplooien, marionetlijnen of een verslapte huid rond de mond en kaken kunnen goed behandeld worden met onze fillers op basis van hyaluronzuur. Door het inspuiten van deze vullende gel komt de huid plaatselijk een klein beetje onder spanning te staan. Hierdoor verminderen de rimpels. Diepe rimpels vullen we vervolgens op.

Overigens kan botox ook gebruikt worden voor de behandeling van hoofdpijn en migraine. Ook tegen overmatig zweten (hyperhidrosis) is botox bewezen effectief gebleken.

Contact:

Wilgenmaat 6

9431 MC  Westerbork

06 51305688

www.perfectlook.info

Na een rimpelbehandeling met fillers ziet u direct resultaat. Veel fillers stimuleren de aanmaak van collageen in de huid. Dat betekent dat deze ook op de lange termijn bijdragen aan de conditie van uw huid. Van een behandeling heeft u zeker 9 tot 12 maanden plezier.Een botox of filler behandeling is niet erg pijnlijk. Indien het wel gevoelig wordt passen we vaak een verdovende creme toe.

 

Wilt u meer weten over onze behandelingen met botox of fillers?

Bel 06-513 05 688 of mail naar mail@perfectlook.info voor het plannen van een intakegesprek. Er wordt dan gekeken wat voor u de beste behandeling is. Tevens wordt uitgelegd hoe een behandeling precies verloopt. Ook krijgt u dan een prijsopgave. Voor vragen of meer informatie kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Kijk ook eens naar behandelmogelijkheden op locatie in onder andere Emmen, Groningen. Assen, Hardegarijp, CoevordenLeeuwardenGroningen-Eelde,  Zwolle, Amersfoort of Winschoten.

Perfect Look

Pin It on Pinterest