Informatie:

Kom naar Drenthe en geniet van de rust, ruimte en de vele toeristische mogelijkheden(heel dichtbij: Wildlands Adventure Zoo Emmen). Naast de sfeervolle B&B (Hot Tub,Sauna,Whirlpool,Workshops,Finse-Grill-Kota), is deze locatie ook absoluut een aanrader voor gezinnen. Welk kind droomt er nou niet van een nachtje te mogen slapen in een romantische plaggenhut, pipowagen of een echt heksenhuisje! 

Onze sfeervolle B&B is gelegen tussen Emmen en Ter-Apel en biedt u volop privacy.
Bekijk de 2 video filmpjes voor een sfeer impressie: van onze B&B en van onze Finse Grill Kota.

Faciliteiten

Speciaal voor onze gasten is er een grote tuin beschikbaar met terras, verschillende zitjes, schommelbank, tuinstoelen, ligstoelen, een BBQ, een heksenketel om uw goulash, stoofpot of soep te maken. Maar hoe leuk is het voor kinderen om buiten in de ketel echte heksensoep te maken en te eten(wij hebben het recept)! Voor de kinderen is er een schommel, trampoline, een boomhut, spelletjes en speelgoed. In de zomer kunt u een zwembadje meenemen voor uw kinderen en op 3 km afstand is er een leuk openlucht zwembad . Ook mogen kinderen mee helpen met het voeren/verzorgen van de dieren.

    

Wij bieden een Speciaal Wildlands Arrangement klik hier


de boomhut en buitenkeukentje sanaforma / logies/bed &breakfast buitengewoon Oude Schuttingkanaal OZ 73 Roswinkel

 

 

 

Contact:

Oude Schuttingkanaal Oostzijde 73

7895 TC Roswinkel

0591 353400

06 13273639

www.bedenbreakfastdrenthe.nl

Geniet in de Hot Tub:

De houtgestookt Hot Tub is ontstaan in Arctische gebieden zoals Alaska, waar men vroeger met beperkte middelen een houtgestookt bad ontwikkelde om zich warm te kunnen baden. Zonder elektriciteit of gas, toch lekker baden in een houtgestookte Hot Tub. Deze eenvoud spreekt steeds meer mensen aan. Wat u voelt is een heerlijk warm bad (39 graden of meer) temidden van de buitenlucht in contrast met de open hemel , de sterren of de ondergaande zon in de zomer, de herfst of zelfs in de winter met een dik pak sneeuw. Ook is het leuk om de dieren in de wei te bestuderen terwijl u geniet van uw warm bad, even de ogen dicht en u verkeert in een andere wereld. Ondertussen hoort u het geknetter van het hout in de kachel, het snisteren van het water en ruikt u de aroma die vrijkomt van het hout. Uiteraard is een warm bad erg goed voor uw spieren en gewrichten, maar het is ook gezellig (neem een drankje/hapje mee in bad) steek de olielampjes aan, ontspan en slaap daarna als een roos…zzZZZ!

Whirlpool:

Wilt u sneller genieten van een warm weldadig bad, maak dan gebruik van onze buiten-whirlpool. Met een temperatuur van rond de 38 of 39 graden, zorgen de vele bubbels voor een totale ontspanning van lichaam en geest. Goed om even te ontsnappen aan uw dagelijkse beslommeringen en stress. Bovendien goed voor uw doorbloeding. Terwijl u geniet in uw bad, beleeft u boven u de sfeer van de overkapping met de buitenlichtjes de olielampjes en de tuin!

Infrarood Sauna:

De infrarood sauna werkt met dieptewarmte: de infraroodwarmte dringt tot maar liefst 4 cm diepte de huid in. Hierdoor voert deze sauna toxische afvalstoffen, zoals bv zware metalen, effectiever af. Daarnaast zult u in de infrarood sauna aanzienlijk meer transpireren terwijl u het veel minder benouwd heeft dan in een traditionele sauna. Bovendien is een sessie van ongeveer 20 min voldoende en is daarna een lauw/warme douche aan te bevelen i.p.v een ijskoude douche(dit om de spieren juist warm te houden). De infrarood sauna zorgt voor een betere doorbloeding en een versnelde afvoer van afvalstoffen, verlicht pijn bij Reuma, helpt bij Acne, Eczeem en Psoriasis doordat de huid zo grondig gereinigd wordt. De infrarood sauna zorgt voor een hogere vetverbranding en door een totale ontspanning van het lichaam en geest is het goed tegen vermoedheid en stress.

 

 

 

Sanaforma & Logies B&B Buitengewoon