Informatie:

Ervaar de ultieme wellness luxe in Drenthe!

Luxe, privacy en comfort, dat is waar de moderne recreatiegast naar op zoek is. Met meerdere luxe (en suite) badkamers met rainshower, sunshower en sauna bieden de Heuvelrugvilla’s op Familieresort PUUR Exloo de ultieme luxe; een welverdiend wellness-moment in uw eigen vakantievilla.

Royale sauna
De sauna’s in de Heuvelrugvilla’s bevinden zich comfortabel op de benedenverdieping of in het souterrain. De hoogwaardige kwaliteit van de sauna’s staat garant voor een exclusief verwenmoment.

Luxe sanitair
De Heuvelrugvilla’s zijn voorzien van meerdere badkamers die stuk voor stuk zijn voorzien van luxe sanitair van hoogwaardige merken als Huppe, Laufen en Hans Grohe. Als villa-eigenaar kunt u kiezen uit diverse wand- en vloertegelcombinaties

 

Contact:

Valtherweg 30

7875 TB  Exloo

0513 745016

www.puurexloo.nl

Beleggen

Met de lage rentestanden is investeren in PUUR Exloo erg interessant! Kies voor puur beleggen of voor een combinatie van eigen gebruik met verhuur. In de eerste 2 fases van de bouw kunnen kopers kiezen voor een verhuurgarantie. Dat biedt een uitstekende belegging met nettorendement.” In september wordt gestart met de bouw van de eerste 30 villa’s. Deze zullen in de zomer van 2019 in de verhuur gaan.


Bezichtiging

Natuurlijk is er geen betere manier om een beeld te krijgen van de hoogwaardige kwaliteit van PUUR Exloo, dan door deze zelf te ervaren. Kom nu voor een bezichtiging op locatie om de drie compleet ingerichte modelwoningen te bekijken en de prachtige ligging te zien. Door de pure beleving, hoogwaardige vakantievilla’s en topkwaliteit service van het hotel in combinatie met de unieke beheerformule staat PUUR Exloo voor een nieuw level in recreatieland Nederland.” Kijk op www.puurexloo.nl of bel Anja Seubers +316 21 37 03 32 voor alle informatie en het laatste nieuws.

Puur Exloo

Pin It on Pinterest