Informatie:

Beauty & Wellness beleeft u bij de Westerburcht

Naast Abdij de Westerburcht is Vitalia ‘Beauty Wellness & Floaten’ gelegen. Een Wellness bedrijf in Drentse stijl waar u heerlijk kunt ontspannen. Zo is er een Drents saunaplein met een dakterras met uitkijk op het centrum van Westerbork. Daarnaast kunt u hier terecht voor verschillende behandelingen. Of u nu een massage, gezichtsbehandeling of Drents Kleiscrubritueel wenst, het aanbod is zeer gevarieerd.

Naast schoonheidsbehandelingen, massages en de sauna is het ook mogelijk om hier te floaten. Dit is het gewichtloos drijven op zout water  in een eigen floatcabine, waar u geheel prikkelloos optimaal kunt ontspannen. Doordat de bloeddoorstroming verbetert, de ademhaling en de hartslag dalen, evenals de bloeddruk en de hartfrequentie, wordt het lichaam in staat gesteld de natuurlijke balans weer terug te vinden waardoor u zich als herboren zal voelen.

 

Contact:

Hoofdstraat 7

9431 AB Westerbork

0593 331238

www.westerburcht.nl

Het is ook mogelijk om een wellnessarrangement te boeken bij Hotel Abdij de Westerburcht. U combineert dan een hotelverblijf met een behandeling of sauna bij Vitalia. Dat is pas echt lekker bijkomen!

Abdij de Westerburcht

Pin It on Pinterest