De leukste boerderijcamping van Drenthe is De Jobinghoeve!

In één van de allermooiste dorpjes van Drenthe, vindt u de fantastische boerderijcamping van Jan Willem en Jacqueline en hun drie stoere boerenzonen in het beroemde Grolloo. Alles wat u van een echte boerderijcamping mag verwachten, geniet u hier!

Heerlijk verblijven en landelijk genieten

Met uw eigen tent, caravan, camper, huifkar of marathonwagen is het bijzonder goed verblijven. U kunt zelf kiezen voor een ruime staanplaats of een luxe comfort staanplaats.

Daarnaast zijn er leuke chalets en trekkershutten te huur. Er zijn ruime en schone sanitaire voorzieningen en u kunt ook een hottub huren!

Een ” boerenparadijs ” voor zowel jong als oud

Voor iedereen die wil komen genieten van het echte landleven in Drenthe, is De Jobinghoeve gewoon fantastisch! Er zijn koeien, kalfjes, geiten, kippen, konijnen, paarden, pony’s en natuurlijk trekkers.

En niet alleen op stal, maar ook in de wei als het even kan. Familie Jobing laat u graag een unieke boerderijbeleving en vakantie genieten in pure Drentse gastvrijheid!

Knuffelschuur en leuke ritjes met paard en wagen

Voor kinderen is er een speciale konijnen knuffelschuur, een dierenweide, een speelweide met skelters en traptrekkers en een grote trampoline.

Ook is het mogelijk om tijdens uw vakantie een verzorgpony te huren voor uw kind en zijn er voor kinderen vaak leuke ritjes te beleven door het bos met paard en wagen.

 

Fam. J.W. Jobing

Boerhaarsweg 2

9444 TS  Grolloo

06 54365967 of 06 53340033

www.de-boomgaard.nl

Genieten en gezellig vakantie beleven

Mooie overdekte ruimte waar het gezellig vertoeven is!

Houtgestookte steenoven: voor de beste pizza’s, die hier toch echt net even lekkerder smaken!

Mee met de trekker naar het Holland Blues Festival of met zijn allen het bos in, waar kan dat nog!

Fijne boerderijwinkel met o.a. lekkere streekproducten en leuke kleine souvenirs. Ook is het mogelijk om een heerlijke ontbijtmand te reserveren met vers brood van de bakker, voor het ultieme vakantiegevoel op het platteland!

Een echt Drents strand op loopafstand!

Ook uw paard of pony mag mee op vakantie naar Grolloo

Heerlijk paardrijden in het mooie Drenthe. De Jobinghoeve biedt u de mogelijkheid om uw paard of pony mee te nemen op vakantie. De boerderij heeft prachtige stallen en diverse mooie weidegangen. Ook voor huifkarren die door Drenthe trekken is de boerderijcamping daarom bijzonder aantrekkelijk.

Omgeving

De Jobinghoeve ligt aan het einde van een rustige landweg, met uitzicht op de bossen en vlak bij Nationaal Park Drentsche Aa. Vanaf de boerderij zit u dus zo in het bos of op de heide en zijn er diverse fiets- en wandelroutes die aansluiten in Grolloo.

In het pittoreske dorpje Grolloo zelf vindt u:

Het Cuby Museum  Grolloo is uiteraard wereldberoemd dankzij de legendarische bluesband Cuby and the Blizzards

Café Restaurant Hofsteenge  Verkozen tot beste muziekcafé van Drenthe 

Klimpark & Outdoor Belevingspark Joytime  Verkozen tot de stoerste speeltuin voor jong en oud in Drenthe

Holland International Blues Festival  Driedaags festival waar dé top van de bluesartiesten komen optreden in Blues Village Grolloo!

De andere leuke uitjes van Drenthe zijn vanaf Grolloo binnen een half uurtje goed bereikbaar!

Boerderijcamping De Jobinghoeve in het mooie Grolloo