Het Drents Camperhuis is het paradijs voor de camperaar!

Vanaf een droomlocatie in het Drentse Broekhuizen, verkopen Stephan, Ingrid en Wander van het Drents Camperhuis jong gebruikte campers van A-merken.

In de boomgaard staan de campers ruim opgesteld, zodat camperliefhebbers alvast het campergevoel in alle rust kunnen ervaren en ondertussen kunnen genieten van de mooie parkachtige tuin en een lekkere kop koffie.

Wander woont in Frankrijk en verzorgd samen met Franse partners de inkoop. Eenmaal in Nederland zorgen Stephan & Ingrid er voor dat de campers Bovaggekeurd worden, dat het motorische onderhoud plaatsvindt en monteren zij op verzoek van klanten aanvullende accessoires . In het achterhuis van de monumentale boerderij staat op de bovenverdieping een ruime collectie camperaccessoires en -benodigdheden om de camperuitrusting helemaal compleet te maken.

 

Broekhuizen 13

7965 AA  Broekhuizen

06 48528283 (Ingrid) of 06 83515240 (Stephan)
(9.00 – 22.00 uur)

www.drentscamperhuis.nl

Campers zijn er in vele uitvoeringen en varianten. Stephan & Ingrid luisteren daarom graag naar de klantwensen zodat zij zo goed mogelijk advies kunnen geven, aansluitend bij de persoonlijke situatie van de klant. Een camper kopen is immers geen kleinigheid, maar koop je voor jaren vakantieplezier!

’t Swarte Schaep

Op de benedenverdieping van het achterhuis is lifestyle winkel ’t Swarte Schaep gevestigd. De prachtige winkel biedt een collectie tijdloze kleding & (outdoor)laarzen, sieraden en woonaccessoires.

 

Het Drents Camperhuis