Indiase Glamping is uniek in Nederland!

Midden in Drenthe is er een mogelijkheid om je midden in India te wanen. Vier Indiase Radjatenten staan er klaar voor comfortabel overnachten in oriëntaalse sferen!

Met de hand bestempelde doeken, bamboe stokken en een werelds interieur. Lekker relaxen op loungestoelen, in de hangmat of ’s avonds gezellig bij het kampvuur. Voel je als een Maharadja op vakantie veel tevreden gasten gingen jullie voor.

De tenten zijn compleet ingericht voor eten, drinken en slapen, dus met kookgelegenheid, koelkast en lekkere opgemaakte bedden met klamboe tegen eventuele muggen.

Rond de tenten scharrelen zijdehoeders tussen de exotische beplanting van onder andere grassen, palmen, bamboe en vooral veel bloemen. De geurende kruiden zijn zelf te oogsten voor het bereiden van de maaltijd of het zetten van thee.

Marjan Hofsteenge & Wilko Kronemeijer

Mr. J.B. Kanweg 31

9439 TD  Witteveen

0593 566712 of 06 47436313

www.campingbuitenwereld.nl

Voor de sportievelingen is er onder andere tafeltennis en -voetbal mogelijk. Kinderen kunnen hutten bouwen of de kippen voeren. Op loopafstand is een bos met wandelroutes en een zwemplas.

Ook is er een originele Indiase fietsriksja te huur voor een ritje naar bijvoorbeeld het nabijgelegen museumdorp Orvelte.

Gezien het kleinschalige karakter ideaal voor familie- of vrienden weekenden, in combinatie met bijbehorende B&B en de minicamping is het geheel afhuren voor groepen voor feestjes en/of catering bespreekbaar.

 

Buitenwereld