Heerlijk landelijk familieverblijf in Drenthe!

Tussen Valthe en Klijndijk vindt u de Rust en Ruimte Lodge. Een geweldige plek voor familie groepen of een basis schoolgroep tot en met 38 personen die echt iets unieks zoeken. Zoveel privacy, speelvelden, groen en bos rondom vindt u maar zo niet elders. De van massief Canadees hout gebouwde accommodatie is natuurlijk en voelt gemoedelijk aan.

Binnen in de lodge is het warm aangekleed met comfortable chesterfield banken, mooie lange houten tafels, een gezellige bar, een keuken die voorzien is van alle luxe en lekker ruim is en zijn er voldoende ramen voor een echte landelijke beleving.  

Gezellig aan de bar.

Samen genieten aan tafel.

En heeft u zelf geen zin om te koken: dan is er een fijne cateraar in de buurt die u graag culinair verwent.

Op de vide is er ruimte gemaakt voor gezellige spellen: zoals tafelvoetbal, sjoelen, darts en staat er een lekkere cosy zithoek.

Ruimte en comfort in de slaapkamers

De accommodatie beschikt over maar liefst 10 ruime slaapkamers, welke allemaal voorzien zijn van een eigen schone en goede badkamer.

Melkweg 57C
 
7871 PH  Klijndijk
 
06 10080526
 
 
 
Dick de Ridder uw bijzonder aardige gastheer.
 

Buiten

De Ruimte en Rust Lodge is prachtig gelegen aan bos en nog aan een echt mooi Drents zandweggetje: welke weer verbindt naar fietspaden en wandel en mountainbike routes. De eigen tuin heeft een oppervlakte van maar liefst 1 ha en is voorzien van een mooi speelveld, volleybalveld, een edelstenen tuin, pingpongtafel, kampvuurplaats, 3 trampolines en veranda met wijds uitzicht voorzien van goed meubilair.

 
Heerlijk buiten eten met zijn allen.
 
 
Gezelligheid bij het kampvuur.
 
 

Kijk nu het filmpje en zie zelf hoe mooi Rust en Ruimte Logde gelegen is!

 

 

Wilt u in Drenthe ook een echt bijzonder groepsuitje beleven?

Dan attenderen we u graag op 4 nieuwste uitjes van Drenthe!

 

 
 

Rust en Ruimte Lodge Drenthe