Workshops bij Atelier Zilver en Zo te Dieverbrug

Een workshop volgen met een product van gerecycled materiaal, is helemaal van deze tijd. Tijdens een workshop zilverklei werk je met gerecycled zilver dat verwerkt is tot een kleivorm. Je verwerkt het zilver dus als klei, rollen, kneden, vormen er is van alles mogelijk.

Tijdens een workshop zilverklei maak je een eigen persoonlijk sieraad, gebaseerd op een voorbeeld of helemaal naar eigen idee. De toepassing van het materiaal lijkt oneindig en het lastigste blijkt soms ook om te kiezen wat je gaat maken.

Er zijn diverse workshops mogelijk, een basisworkshop waarin je een mooi sieraad maakt en die ongeveer 4,5 uur duurt of een dagworkshop. De dagworkshop duurt ruim 6 uur en is inclusief een uitgebreide lunch. Tijdens de dagworkshop is het mogelijk om met kleuraccenten mooie details toe te voegen aan het sieraad.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor  een workshop op locatie of voor grotere groepen, een vrijgezellenfeestje etc. voor meer informatie hierover verwijs ik graag naar mijn website www.zilver-en-zo.nl

 

 

 

Margit Borst-Topper

Dieversluis 2H

7991 RM  Dieverbrug

06 25517777

www.zilver-en-zo.nl

Openingstijden Atelier

Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak.
Donderdag + vrijdag 09.30 – 16.30 Zaterdag 12.30 – 16.30.
Workshops alle dagen van de week mogelijk, starttijd in overleg.

Wil je een aantal avonden komen?

Regelmatig worden cursussen gegeven, waarin je in 6 lessen verschillende technieken leert. In een groep van maximaal 6 deelnemers ga je werken met zilverklei en leer je ontzettend veel over de mogelijkheden en toepassingen. 

Het atelier van Zilver en Zo ligt aan het water, een prachtig plekje waar je er even helemaal ‘uit’ bent. Centraal gelegen midden tussen het Drents Friesche Wold en het Dwingelderveld. In samenwerking met Tapasrestaurant Casa Maya of Restaurant De Sluiswachter kan een mooi verzorgde High Tea worden geserveerd of kan aansluitend een hapje gegeten worden. 

Atelier Zilver en Zo Dieverbrug