Ga mee op fotografie safari door de Gasterse Duinen!

Beleef een geheel verzorgde 4 uur durende fotografie workshop en ontdek een heel mooi natuurgebied in Drenthe. De workshop is inclusief: koffie, drankje, lunch, een 2 uur durende wandeling door de Gasterse Duinen, opdrachten, tips & tricks, evaluatie én gezelligheid!

Voor wie?

Basisfotografie: voor iedereen die een spiegereflex-camera heeft of een camera welke je ook handmatig kan instellen en die graag meer uit zijn camera wil halen dan hem alleen maar op de automatische stand te laten fotograferen.

 

Wat leer je?

Je krijgt meer kennis over handmatig diafragma, iso instellen, sluitertijd, maar ook over scherpte/diepte, vlakverdeling etc.. Met een paar opdrachten wandelen we in plm. 2 uren door een prachtig landschap en sluiten af met een verzorgde lunch en het uitwisselen van onze ervaringen.

Wat neem je mee?

Uiteraard jouw camera, evt. meerdere lenzen, plastic zak om op te zitten of liggen, handleiding camera, pen en papier, wat te eten en drinken voor onderweg, evt. regenjas én goede wandelschoenen!

Hoe gaat de indeling van de dag?

  • 10.00 verzamelen bij Pannenkoekboerderij Brinkzicht in Gasteren
  • 10.00 – 10.45 bakje koffie of thee en voorstelrondje + uitleg
  • 10.45 – 12.45 ongeveer 2 uren wandelen door de Gasterse Duinen en uitvoeren opdrachten + oefenen en van elkaar leren
  • 12.45 – 14.00 Ongeveer een uur lunchen in Pannekoekboerderij Brinkzicht en uitwisseling ervaringen en evaluatie. We ronden af rond 14.00 uur.

Elise Pragt

Stelmaker 23

9321 KG  Peize

06 10040865

www.pragtplaatjes.nl

Met wie ga je op deze geweldige foto camera safari?

Elise Pragt is professioneel fotografe, gespecialiseerd in portretten en reportages voor professionals, culturele instanties en bedrijven. Daarnaast geeft ze fotografieworkshops in de natuur die ze direct combineert met een mooie wandeling door het prachtige landschap van de Gasterse Duinen. Theorie wordt direct toegepast in de praktijk d.m.v. opdrachten en uitleg over alle basiselementen van de fotografie. Een flinke wandeling, uitleg én plezier vind je in deze actieve fotografieworkshop.

Lesgeef skills heeft Elise ruim opgedaan door haar studie aan de Sportacademie (ALO) en de vele jaren toen ze les gaf aan sportverenigingen, balletscholen en fitness centra. Elise is gewend om met groepen om te gaan en ze weet er altijd weer een feestje van te maken!

Kom je van ver?

Dan kan je in Gasteren heerlijk blijven overnachten bij B&B Stee en Stoede bijvoorbeeld!

Ga je met jouw eigen groep van max 9 personen deze unieke workshop volgen en zoek je een goed verblijf voor jouw hele groep?

Dan vind je in het nabije dorpje Anderen een geweldig leuk hotel De Herberg van Anderen!

 

Gasterse Duinen