Boomklimmen is hot!

Iedereen kan de boom in! Beleef in Drenthe deze unieke workshop!

Kleine kinderen doen het al van nature: in bomen klimmen. Maar ergens, op weg naar volwassenheid, leren de meeste van ons het weer af. Zonde eigenlijk! Want hoog vanuit de boom bekijk én beleef je alles vanuit een heel ander perspectief.

Het uitzicht, de rust, de spanning en tegelijk de ontspanning komen samen! 

Zodra je in een boom bent, lekker op een tak zit of door de boomkroon kan voortbewegen, ervaar je niet alleen de boom, maar de hele omgeving op een andere manier dan je gewend bent.

Alsof je de aarde en je dagelijkse beslommeringen vanaf een afstandje kunt bekijken, tot je met een andere blik weer beneden komt. Een Big Smile!

 

 

Maike & Mark

Coevorden/Dalen

06 21280077

www.thetreeclimbingcompany.com

Boomklimmen kan overal waar bomen staan en zorgt voor een bijzondere ervaring. Je kan je misschien wel voorstellen dat het magische effect nog groter is als het mooie of grote bomen zijn of als je dit in een mooi bos doet, misschien met de mogelijkheid om dieren te spotten, of hun geluiden te horen terwijl jij met je voeten hoog boven de grond in een boom bent waar je niet opvalt. 

Boomklimmen is voor jong én oud!

Boomklimmen is Leuk, Goed voor je Lijf én Mind!

“Time to get your feet off the ground!”

The Treeclimbing Company verzorgd programma’s en cursussen voor alle doelgroepen en doeleinden.

TheTreeclimbingCompany.com

Kom je van ver?

Dan vind je in het nabije dorpje Oosterhesselen een geweldig mooi landgoed d’ Oldenbanningstee, waar je heerlijk kunt overnachten tussen de alpaca’s in alle luxe.

 

Boomklimmen met The Treeclimbingcompany in Drenthe