Westerwolds Goud, smoakt goud!

Westerwolds Goud is het merk waaronder Bio-boerderij Landleven haar zuivelproducten maakt. Kaas, ijs en andere zuivelproducten worden direct na het melken op eigen boerderij geproduceerd. Door korte lijntjes wordt de smaak en kwaliteit van de melk goed behouden. En dat “smoakt goud”!

Aan het leven van Bio-boerderij Landleven gaat een lange familiegeschiedenis vooraf. Voor zover terug te vinden is Harry Luring de 11e generatie die de boerderij voortzet. Zoals biologisch vroeger de enige manier van werken was, heeft Harry deze lijn ook weer opgepakt. “Vooruit naar vroeger” door te streven naar gesloten kringlopen en onafhankelijkheid van grote bedrijven. Dochter Marijke is in 2018 begonnen met de verwerking van zuivel op de boerderij.

 

Marijke Luring

Scholtweg 9

9591 AD Onstwedde

0599 331666

www.westerwoldsgoud.nl

Openingstijden

Op woensdag van 13.00 tot 18.00 uur.

Op vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur.

Op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

In haar loopbaan als voedingstechnoloog heeft Marijke verschillende bedrijven in de voedingsindustrie gezien. Daar is het uitgangspunt vaak een “zo goed mogelijk” product voor een zo laag mogelijke prijs. Dat wil ze hier anders doen. “We gaan voor de beste grondstoffen, in plaats van de goedkoopste”, ieder ingrediënt is een bewuste keuze. Met Westerwolds Goud is Westerwolde een duurzaam en regionaal geproduceerd kwaliteitsproduct rijker.

 

Westerwolds Goud