Informatie:

Kom heerlijk genieten in het mooie Westerwolde!

In de luxe boerderij De Weyde is het voor groepen tot maximaal 14 personen zeer goed vertoeven. U vindt alle privacy in de ruime en gezellige boerderij welke landelijk gelegen in het buurtschap ‘Over de dijk’, tussen de dorpen Sellingen en Vlagtwedde in het prachtige Westerwolde. Achter deze boerderij ligt kwekerij de Weyde welke boeiend is in elk jaargetijde en waardoor de boerderij gelegen is op een zeer ruime kavel van maar liefst 500 m2. Hierdoor geniet u iedere privacy met uw groep of familie!

Deze heerlijke boerderij heeft een landelijke ambiance en is voorzien van alle comfort van nu. Je zou het eigenlijk best een hotel voor groepen mogen noemen.

Speciale bierarrangementen Brouwerij Westerwolde

Gezien familie Verwey ook de trotste eigenaren zijn van Gronings nieuwste bierbrouwerij Brouwerij Westerwolde bieden ze voor hun gasten van De Weyde speciale bierarrangementen aan! Heerlijk je eigen biertje brouwen of proeven!

 

 

Contact:

Harm en Marende Verwey-te Velde

Burgermeester Buiskoolweg 35

9541 XM  Vlagtwedde

0599 326365

06 83521359

www.deweyde.nl

Heerlijk slapen en super schoon sanitair

Niets mooiers dan het Groninger Westerwolde!

Westerwolde is rust, ontspanning, gemoedelijkheid, ruimte, natuur, gastvrijheid én heeft de schoonste lucht van Nederland! In de nabije omgeving vindt u bijvoorbeeld Gasterij Natuurlijk Smeerling het meest vooruitstrevendste restaurant van het Noorden. Een absolute aanrader om Westerwolde ook op uw bord te proeven en te genieten van het beekdal van de Ruiten Aa, een prachtig natuurgebied. Er zijn diverse leuke attracties in de direct omgeving van De Weyde.  In Duitsland zit u binnen 10 minuten en de gezellige stad Groningen bereikt u vanaf De Weyde binnen een half uurtje!

 

De Weyde