Informatie:

In het midden van het historische centrum, aan een van de mooiste straten van de binnenstad van Groningen, vindt u NH Hotel De Ville.

Dit zeer karaktervolle, mooie en chique 4 sterrenhotel is gevestigd in een prachtig rijksmonument, welke dateerd uit de 15e eeuw. De ligging is uniek te noemen, gezien de vele leuke winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden en musea in de directe buurt gelegen zijn van het hotel.

Het hotel telt maar liefst 66 elegante kamers. Welke voorzien zijn van een minibar, verschillende soorten kussens en gratis wifi. Van een standaard eenpersoonskamer tot suites.

De suites hebben een fantastisch uitzicht op de Boteringestraat. En wat leuk is om te weten, is dat in suite 61 al meerdere beroemde gasten verbleven. De ruime superior kamers zijn zelfs voorzien van inloopkasten en alle kamers hebben een grote led tv.

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Oude Boteringestraat 43-45

9712 GD  Groningen

050 3181222

www.nh-hotels.nl

Ontbijten

Het hotel heeft een mooie groene stadstuin. Bij goed weer wordt het ontbijt buiten geserveerd en kunt u genieten van deze bijzondere plek midden in de stad.  Het hotel staat bekend om haar gastvrijheid en het altijd vriendelijke personeel!

Bistro ‘t Gerecht

Het eigen restaurant van het hotel mag zich rekenen tot een van de beste restaurants van Groningen! Het is zelfs in bezit van een Michelin Bib Gourmand. Voor meer informatie Bistro ‘t Gerecht

 

Hotel De Ville Groningen