Droomt u van heerlijk luxe verblijven in het mooie Drenthe? Kom dan eens lekker ” sloapen ” bij De Sloapstee!

B&B de Sloapstee vindt u in de bosrijke omgeving van het nog echt authentieke Drentse zanddorpje Schoonloo. Onder de gebinten van een mooie Drentse kapschuur kunt u zalig verblijven in een volledig nieuw aangebouwd luxe onderkomen. 

Alle comfort van nu

De Sloapstee is een heerlijk onderkomen voor maximaal 4 personen. Dankzij het gebruik van lichte warme tinten, de vele ramen en voorzien van alle gemakken is de ambiance erg fijn. Het appartement heeft een grote woonkamer, een slaapkamer met boxspring, een douche en apart toilet.

Diervriendelijk

Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom. Hij mag loslopen in het bos tegenover de Sloapstee en hij kan zelfs een frisse duik nemen in het hondenvennetje. Welke hond droomt daar nu niet van! Ook heeft de B&B een binnenverblijf en een paardenweide. In overleg kan u ook uw paard mee nemen en heerlijke buitenritten maken in de prachtige Drentse natuur.

Lekkere warme zomers!

Ook dan treft u het zeker bij De Sloapstee. Drenthe is rijk aan mooie natuurplassen met sublieme zandstranden, blue lagoon water en rijkelijke bebossing rondom.  En één daarvan, ’t Loomeer, ligt op slechts een kleine 2 kilometer van de B&B. 

Fietsen

Anita & Kees bemiddelen graag voor u als het gaat om fietsverhuur en hebben zelfs voor elektrische fietsen een oplaadpunt. 

Kees & Anita

Hoofdstraat 38A

9943 TK  Schoonloo

0591 546001 of 06 10864031

www.sloapstee.nl

Lekker ontbijten

Vanuit de heerlijke tuin met diverse terrassen, geniet u prachtige vergezichten over het mooie Drentse landschap. Laat het weer het toe, kunt u landelijk buiten ontbijten. Kees & Anita serveren graag verse eitjes, zelf gebakken broodjes, lekkere streekproducten en puur vers fruit. Ook in de avond is het erg fijn vertoeven in de tuin en u kunt ook gebruik maken van de bbq.

Wellness genieten

De fantastische hout gestookte hottub en/of de geweldige Finse sauna maken uw verblijf nog aangenamer.

Speel een leuk spelletje

Wat dacht u van een eigen jeu de boules baan!

Omgeving

Op het zand van Drenthe kunt u nog de mooiste echt bewaarde Drentse dorpjes vinden. Op fietse touren naar Sleen, Schoonoord, Grolloo of Schoonloo is zo mooi. Uiteraard doet u even het beste cafe van Drenthe aan: Hofsteenge Grolloo. Ook een bezoek aan het wereldberoemde Cuby museum wilt u natuurlijk niet missen.

Culinair gezien heeft Drenthe iets totaal nieuws: Restaurant Wollegras. Het eerste natuur restaurant van Nederland wat gelegen is naast de grootste schaapskudde van Nederland. En al komt u hier alleen maar even een kopje koffie drinken dan als nog krijgt u hier een Drenthe beleving anno 2025. Ook de plaats Coevorden is bijzonder om te bezoeken wegens haar indrukwekkende historie. Voor de kunstliefhebber is Museum Thijnhof bijvoorbeeld een heerlijk museum. Maar er is nog zo veel meer…..Drenthe doet zeker wat met u. En vanuit De Sloapstee kunt u heerlijk Drenthe komen beleven!

B&B de Sloapstee