Camping Ronostrand is de mooiste strandcamping van Drenthe!

Beleef een fantastische strandvakantie aan de rand van een groen bos in het prachtige Drenthe. Bij het Ronostrand ervaart u het beste van twee werelden. Natuurlijk kamperen of overnachten in een mooie bosrijke omgeving, maar ook heerlijk ontspannen aan het Drentse strand.

Kamperen

De gemoedelijke familiecamping beschikt over comfortable groene kampeerplaatsen. Voor de echte bosliefhebbers zijn er zelfs speciale boskampeerplaatsen en ook camperaars genieten hier een geweldige vakantie op prachtige camperplaatsen.

Wilt u liever overnachten met net iets meer luxe en comfort? Dan kunt u kiezen uit één van de grandioze accommodaties van de camping. Wat dacht u bijvoorbeeld van een blokhutsafaritent of chalet!

 

Voor groepen tot en met 50 personen is het mogelijk om te kamperen met zijn allen op een apart eigen kampeerterrein, honden zijn welkom en de camping beschikt over uitstekende faciliteiten.

” Drenthe aan Zee ”

Het Ronostrand is een uniek strand met heerlijk schoon en zuiver zwemwater dat gevoed wordt door natuurlijke bronnen. Hierdoor zwemt u altijd in vers water. Er zijn meerdere kiosken te vinden en in de grote kiosk vooraan op het strand vindt u de EHBO-post. Naast prachtig schoon strandzand vindt u er ook ligweides in het gras nabij bos.

 

Amerika 16

9342 TC  Een

0592 656206

 

www.ronostrand.nl

Bij het strandpaviljoen van het Ronostrand is het altijd goed vertoeven

In het strandpaviljoen kunt u terecht voor een lekkere lunch, een gezellige borrel en/of een heerlijk diner. Buiten wordt u bedient op het indrukwekkende panoramaterras. Binnen treft u een sfeervol restaurant met een gezellige bar en een aardige chefkok met zijn gastvrije crew.

” Drents Genieten” op het prachtige panoramaterras in heerlijke loungebanken van het fenomenale uitzicht.

 

Beleef Camping Ronostrand nu alvast dankzij het leuke onderstaande filmpje

Omgeving

Het dorpje Een ligt in de gemeente Noordenveld, wat grenst aan de provincies Groningen en Friesland. Vandaar dat Camping Ronostrand ook de perfecte uitvalsbasis is om bijvoorbeeld de bruisende stad Groningen te bezoeken of het schitterende natuurgebied Het Fochteloërveen.

Maar als u in Drenthe op vakantie bent, wilt u natuurlijk ook op de foto met een echt hunebed! Drenthe heeft maar liefst 52 hunebedden.  In het nabij gelegen dorpje Steenbergen, nog geen 10 minuten op de fiets (welke u kunt huren bij de camping zelf), vindt u hunebed D1.

De Drentse hoofdstad Assen met het beroemde Drents Museum en de TT, het pittoreske dorpje Grolloo, het altijd gezellige Zuidlaren met haar geweldige Sprookjeshof of het mooie brinkdorpje Roden met maar liefst drie musea zijn allemaal te bereiken binnen een kwartiertje.

Maar echt Drents strand, dat vindt u nergens zo mooi in Drenthe als hier!

 

Camping Ronostrand