Informatie:

Herberg het Klooster ” een parel ” op het Hogeland van Groningen!

VOOR WIE

Ons klooster wil een gastvrije plek zijn voor groot en divers publiek, een plek herberg voor iedereen die op zoek is naar rust en bezinning. Maar ook voor mensen die behoefte hebben aan training, coaching, opleiding en ontwikkeling. Je kunt bij ons terecht als alleengaande, met z’n tweeën of een groep. Wil je niets van dat alles, maar alleen bij ons verblijven, dat kan ook.

DE MOGELIJKHEDEN

Er zijn grote en kleine ruimten voor bedrijven, verengingen, gemeenten, scholen en trainers, die een eigen programma willen uitvoeren. Wij faciliteren deze activiteiten. Wij denken bijvoorbeeld ook aan yogagroepen, retraites enz. Je kunt ook bij ons komen om uit te waaien op het prachtige Hogeland van Groningen. In het klooster is veel mogelijk.

DE KOSTEN

Wij hanteren verschillende prijsklassen voor zowel particulieren als bedrijven want ons motto is: voor niemand mag de drempel te hoog zijn. En wie tijdens het verblijf het leuk vindt mee te werken met onze dagelijkse activiteiten betaald minder.

 

Contact:

Marlies & Inge Pastoor-Schultze

Damsterweg 8

9977 RH  Kloosterburen

0595 481159

www.herberghetklooster.nl

Wij, Marlies en Inge Pastoor-Schultze, wonen en werken sinds 8 augustus 2018 in het klooster van Kloosterburen, Wij komen uit Zutphen waar we ons eigen trainingsbureau en centrum hadden. Het ging daar goed met ons maar we hadden het verlangen om mensen die we opleiden, trainen en coachen voor langere tijd bij ons te houden, te herbergen indien dat nodig mocht zijn en om onze programma’s breder en daarmee met meer diepgang uit te breiden, zoals bijv retraites. Dus zochten we naar een pand met slaapmogelijkheden, dat vonden we hier in het Klooster. Hiermee ging onze droom in vervulling. Het klooster heeft ons naar Kloosterburen gebracht. Naast dat we zelf ons werk hier doen, is er ook gelegenheid tot het afhuren van het klooster voor bijv. vergadering, opleiding, trainingen, yoga enz. We hebben een bijzonder concept en veel is hier mogelijk, van zelf koken tot totaal verwend worden. De klant is koning in het Klooster. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

OMGEVING

Ervaar de beroemde hoge luchten van het Hogeland, het wijdse landschap en de zee die vlakbij is! Combineer een dagje Schiermonnikoog, ga mee met de Dark Sky Expeditie, beleef het Zeehondencentrum in Pieterburen, heerlijk Wadlopen, ontdek ” het Groninger Versailles ” Landgoed Borg Verhildersum, maak kennis met het werk van beeldhouwer Eddy Roos in zijn eigen museum, geniet van een ondergaande zon op het terras in het schattige haventje van Zoutkamp en er is nog veel meer op het mooie Hogeland van Groningen te ontdekken. Herberg het Klooster is ook de ideale uitvalbasis voor alle bovengenoemde uitjes!

 

 

 

Herberg Het Klooster in Kloosterburen