Geniet van Drenthe aan zee bij luxe Watervilla De Paradijsvogel!

Drenthe heeft een eigen paradijs voor waterliefhebbers en dat vindt u in Erm aan het mooie Ermerstrand. Bij luxe watervilla De Paradijsvogel is het heerlijk vakantie houden met een fenomenaal panorama op het water. 

Dankzij de veranda met luxe ligbedden en groot terrras geniet u gelijk van uw eigen strand.

De villa is geschikt voor 8 personen en heeft maar liefst drie slaapkamers. Ideaal wanneer u quality time wilt met uw familie of vrienden en u op zoek bent naar een heerlijk huis wat lekker groot is. Ook voor kinderen is dit natuurlijk een geweldig vakantiehuis zo pal aan het strand.

Binnen treft u een ruime en comfortable woonkamer. Daarnaast geniet u van een geweldig 180 graden panorama uitzicht. De villa is aangekleed met bijzondere eigen kunstwerken van Henk Santing.

De open keuken is voorzien van alle luxe apparatuur om lekker te kunnen gaan koken.

Heerlijk schoon sanitair met stoom en massage cabine met hydrojet en aquajet.

Eigen wasmachine en wasdroger.

Groot terras rondom de villa met roestvrijstalen bbq.

 

Henk Santing

Steenbakkersweg 5 / 225

7812 RM  Erm

06 22272711

www.paradijs-vogel.nl

Ermerstrand

U hoeft zich hier geen dag te vervelen. ” Drenthe aan Zee ” zoals het Ermerstrand ook wel liefkozend wordt genoemd heeft een eigen waterskibaan, een goed strandpaviljoen met heerlijk terras en in de zomer zijn er diverse leuke events. Voor kinderen is er genoeg te doen: een mega waterglijbaan, diverse georganiseerde kinder activiteiten en een eigen overdekte speeltuin. Ook is het Ermerstrand zeer geliefd als trouwlocatie, gezien de mooie ligging aan het water. Veel karpervissers komen speciaal naar het Ermerstrand om hier in alle rust te kunnen vissen en te genieten van de natuur.

Omgeving

Vanuit watervilla De Paradijsvogel kunt u goed Drenthe gaan ontdekken en beleven. Het bekende dorp Emmen vindt u op slechts 8 kilometer nabij. Het heeft een bruisend centrum met leuke winkels, goeie horeca gelegenheden en diverse festivals. Enkele highlights van Emmen zijn: Wildlands, Tuktuk Emmen, Restaurant De Drommedaar of Bakkes Barbershop. Voor wie naar nostalgisch Drenthe verlangt is het dorpje Orvelte (19 km) een abolsolute aanrader of laat Het Veenpark in Barger-Compascuum (24 km) u terugkeren naar vroegere oude tijden. In Westerbork (17 km) kunt u het indrukwekkende Herinneringscentrum Kamp Westerbork bezoeken. Voor de natuurliefhebbers is Drenthe natuurlijk een waar paradijs: wandelen bij de hunebedden, door de mooie bossen op safari met Eko tours in Exloo of genieten van het natuurgebied Bargerveen bij het eerste natuur restaurant van Drenthe. Ook kunt u er voor kiezen om te gaan golven bij de mooiste golfbaan van Drenthe, een buitenrit te genieten te paard of stoer fatbikken in het bos.

 

Watervilla De Paradijsvogel Erm